VARAM MUŽA SA SUSJEDOM TINEJDZEROM:ISPOVIJEST SUPRUGE - Najnovije Vijesti

VARAM MUŽA SA SUSJEDOM TINEJDZEROM:ISPOVIJEST SUPRUGE

stu17,2022

Taj zgodan dečko stajao je gol preda mnom. Završili smo u krevetu…’
Nedavno se pored njih doselila nova obitelj koja ima atraktivnog sina od 19 godina..
Iako je u braku dugi niz godina, 37-godišnja žena nije zadovoljna. Sada se upustila u intimne odnose sa svojim susjedom tinejdžerom. Sumnjajući u ispravnost svojih postupaka, obratila se za pomoć Sunovoj savjetnici Deidre Sanders.”Moj suprug i ja zajedno smo od školskih dana, a udala sam se za njega kada sam imala 21. On je dvije godine stariji i imamo dvije kćeri od 19 i 17 godina. On je divan otac, ali u posljednje vrijeme kćeri su nam stalno vani i atmosfera je u kući turobna kada smo nas dvoje sami”, započela je čitateljica u pismu.

Intimni život im je loš
“On više ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi raditi ništa u društvu drugih ljudi. Nikada me nikamo ne vodi. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može gledati sport na televiziji”, požalila se.Osim toga, ni intimni život im već neko vrijeme nije dobar. Intimni su svega jednom u dva tjedna i to subotom, a kada je gotov, jednostavno zaspi pored nje. Nedavno se pored njih doselila nova obitelj koja ima atraktivnog sina od 19 godina.

“Dečko ima lijepo tijelo i podsjeća me na mojega muža kada je bio mlađi. Jednoga dana nije mogao ući u svoju kuću i pitao me može li se istuširati kod mene, na što sam pristala. Donijela sam mu ručnik, a on je stajao gol ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga”, prisjetila se žena,rekla je da ni sama nije bila svjesna da su usli u tu aferu i da se sve odigralo veoma brzo ali da smatra da je njen suprug krivac radi njenog ponsanja jer ju je stalno zanemarivao i nije joj posvecivao dovoljno paznje ni vremena

Deidre: Završi tu aferu!
Mladić joj je priznao kako mu se sviđa od prvoga dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a kćeri nisu doma. Kaže kako je sretna, ali ne zna što da dalje napravi.

Deidre, naravno, nije optimistična u vezi s njihovim odnosom.

“Ako se ovo nastavi, ne postoji sretan kraj. Možeš li zamisliti što će tvoje kćeri reći, ili tvoj muž? Brak pun strasti i ljubavi ne događa se sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekini s aferom. Reci mužu da ste nesretni i poradite na svojemu odnosu”, izravna je bila Sanders.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page