Nataša godinama PRODAJE TELO"Za noć zaradim DVE HILJADE evra, klijenti su mi bogati Arapi" - Najnovije Vijesti

Nataša godinama PRODAJE TELO”Za noć zaradim DVE HILJADE evra, klijenti su mi bogati Arapi”

stu 17, 2022

Nema nameru da menja profesiju!
Nataša za sebe kaže da se ne bavi najstarijim zanatom, već je “poslovna žena koja prodaje svoje telo i umeće” i da sav novac koji zaradi investira na berzi i u tome joj mnogo pomažu i muškarci s kojima provodi noć.

– Upoznale smo se sasvim slučajno. Bila je na ležaljci pored mene i pitala me je odakle sam. Kada sam rekla da sam iz Srbije, konstatovala je da ovog proleća ima više turista iz Srbije nego svih ovih godina od sada. Počele smo da ćaskamo o svemu, pa i o poslovima koje radimo. Kada sam joj rekla da sam novinarka, nasmejala se i rekla mi da misli da bi mi njena priča bila jako zanimljiva. Pod uslovom da ne objavljujem njeno pravo ime i fotografiju. I onda je počela. Pa ako je ona lagala mene, onda i ja lažem vas – rekla je novinarka.

– A Nataša je tipična Ruskinja. Plava, vitka, lepa… i na moje veliko iznenađenje, bez imalo zadrške, otvoreno mi je pričala o sebi i svom životu. A mene je, naravno, sve zanimalo – otkrila je.Rođena je u Moskvi, završila je srednju medicinsku školu i u Dubai je došla da radi kao konobarica. U restoranu u kome je radila, upoznala je jednu ženu koja joj je predložila da “promeni posao”.U prvom momentu htela je da joj lupi šamar, ali se iskontrolisala i rekla joj da je to uopšte ne zanima. Ali posle osam meseci rada u restoranu, zarada od 350 dolara mesečno uz plaćen stan i hranu, nije joj bila dovoljna. U Moskvu nije želela da se vraća, pa je ipak odlučila da “promeni posao”.

Kaže, tu noć, pred sastanak sa prvim klijentom, oka nije sklopila.

– 500 dolara za noć, to su za mene bile ogromne pare koje bi rešile sve moje probleme. A opet, s druge strane, hiljadu pitanja – mene roditelji nisu vaspitali da budem takva, ja nisam takva. Zašto ja ovo radim? Kako mogu to da radim? Odvratna sam – rekla je Nataša.

Tog prvog puta ne želi ni da se seća.

– Prvi put mi se povraćalo. Taj prvi klijent je bio okej, nije se desilo ništa strašno, ali sam se ja osećala kao najobičnija jeftina krpa. Htela sam da povraćam, ali srećom on nije ništa primetio. Tri meseca nisam radila, ali kada mi je zatrebao novac i kada sam shvatila da za veče mogu da zaradim više nego za mesec dana konobarisanja, vratila sam se. Sa svakim sledećim klijentom bilo je sve lakše, ubedila sam sebe da je to samo posao – rekla je Nataša.

A da li joj je zaista bilo lakše?

– Uglavnom nisam imala problema. Jednom se desilo da je jedan klijent došao ljut i da je želeo da me skroz veže i da ne radi ništa, samo da me gleda kako ne mogu da se mrdnem. Jedan je želeo njega da vežem. Sve ostalo je bilo uglavnom normalno. Bilo je zahteva oko predigre ili donjeg veša,- Rekla mi je da nema dečka, jer do sada nije upoznala nikoga ko nije imao problem sa njenim poslom, a nikoga nije želela da laže. Majci je rekla šta radi, a ocu da radi kao stjuardesa. Redovno im šalje novac – kaže novinarka.

Ispričala mi je i da su devojke iz Evrope najplaćenije, dok se najmanje “cene” Kineskinje, Indijke i Filipinke.

IZVOR:SRBIja.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page