KRISTINA(36)"ŽELIM RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

KRISTINA(36)”ŽELIM RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE MI SE”

stu17,2022

LIK
Mogu reći da sam maštovita i osjećajna, suosjećajna i ljubazna, intuitivna i simpatična, topla i nježna, romantična i strastvena, lagana i prijateljska, svestrana i intuitivna. Moji prijatelji bi rekli da posjedujem blagu, strpljivu i savitljivu narav. Jako sam odana i volim dom i uvijek ostajem vjerna. Nikad nisam egoistična i obično volim dati više nego uzeti,Otkrit ćete me kao meku, brižnu, nasmijanu damu, koja pokušava sačuvati svoju ženstvenu stranu i ostati žena u svakoj situaciji. Jako se poklanjam ljudima pored sebe. Mislim da sam lijepo odgojena, s nepobitnim uvjerenjem da je obitelj u vrhu životnih vrijednosti. I ono najvažnije – potpuno sam otvorena za ljubav. Vrlo sam aktivna i fleksibilna u različitim situacijama. Ponekad se uspoređujem s cvijetom koji treba ljubav i brigu. Imam puno prijatelja i zato mislim da sam društvena osoba. Volim stalno saznavati nešto novo. Imam dobar smisao za humor. Volim razmišljati pozitivno. Vjerujem u unutarnju ljepotu i mislim da je svaka osoba dobra na svoj način. Iskrenost je najbolja politika i ja slijedim ovo načelo. Volim život zbog lekcija koje mi daje i spremna sam sa zahvalnošću uzeti sve dobre darove budućnosti. Moje srce je puno ljubavi i želim je podijeliti samo s jednim muškarcem. Možda si to ti? Jeste li na servisu za upoznavanje?

INTERESI
Volim imati kontakt s prirodom, posebno s morem, sunčati se i udisati svježi zrak, pune mi energiju u potpunosti, u njoj se mogu opustiti i baviti sportom, što je jedna od životnih aktivnosti kojima sam strastvena, kao i šetnja i uživanje u društvu osobe ili svojih ljubimaca o kojima se brinem kao dio svoje obitelji, upoznati različita mjesta i na svakom od njih napraviti lijepu fotografiju za lijepo sjećanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim jednostavnog i sanjivog čovjeka, koji se želi svakim danom sve više usavršavati, učiti od lošeg i uživati ​​u dobrom koje nam život pruža svojim svakodnevnim učenjima, ne znam je li bitno fizičko, ali ja mislim da je bit osobe, njen način postojanja i ophođenja prema drugima najvažnija stvar nego imati velike ruke i snage, prava snaga je u biću, želim čovjeka koji razumije da se materijalni luksuz može postići zajedno i da je sreća ili se tuga može podijeliti i zajedno nositi terete veze
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page