DRAGANA(39)"RASTAVLJENA SAM I ŽELIM UPOZNATI ISKRENOG MUŠKARCA JAVITE SE! - Najnovije Vijesti

DRAGANA(39)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM UPOZNATI ISKRENOG MUŠKARCA JAVITE SE!

stu17,2022

LIK
Mogu reći da sam maštovita i osjećajna, suosjećajna i ljubazna, intuitivna i simpatična, topla i nježna, romantična i strastvena, lagana i prijateljska, svestrana i intuitivna. Moji prijatelji bi rekli da posjedujem blagu, strpljivu i savitljivu narav. Jako sam odana i volim dom i uvijek ostajem vjerna. Nikad nisam egoistična i obično volim dati više nego uzeti,a sam strastvena žena, volim plesati, smatram to svojom strašću i profesijom, uvijek sam u stalnom pokretu, ljubazna sam, jednostavna žena s poštovanjem i volim živjeti život puna, imam puno odlučnosti i također se smatram zaposlenom ženom, iz dana u dan volim biti aktivna.

INTERESI
Volim imati kontakt s prirodom, posebno s morem, sunčati se i udisati svježi zrak, pune mi energiju u potpunosti, u njoj se mogu opustiti i baviti sportom, što je jedna od životnih aktivnosti kojima sam strastvena, kao i šetnja i uživanje u društvu osobe ili svojih ljubimaca o kojima se brinem kao dio svoje obitelji, upoznati različita mjesta i na svakom od njih napraviti lijepu fotografiju za lijepo sjećanje.Moje omiljene aktivnosti su ples, mogu to raditi svakodnevno jer se time bavim kao profesija, također volim pjevati, hodati, volim putovati, volim kušati ukusnu hranu i hobi mi je uživati ​​u dobrom filmu u kinu .

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim jednostavnog i sanjivog čovjeka, koji se želi svakim danom sve više usavršavati, učiti od lošeg i uživati ​​u dobrom koje nam život pruža svojim svakodnevnim učenjima, ne znam je li bitno fizičko, ali ja mislim da je bit osobe, njen način postojanja i ophođenja prema drugima najvažnija stvar nego imati velike ruke i snage, prava snaga je u biću, želim čovjeka koji razumije da se materijalni luksuz može postići zajedno i da je sreća ili se tuga može podijeliti i zajedno nositi terete veze,Želim pronaći ljubav svog života koja je privržena, razumljiva i puna poštovanja, ljubazna i džentlmen, koja je odgovorna i vrlo vjerna, ako se usuđuješ razgovarati sa mnom, bit ćeš najsretniji čovjek na svijetu.
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page