ZAVRŠIO U KREVETU SA PUNICOM,A ONDA MU SE DESILO NAJGORE.... - Najnovije Vijesti

ZAVRŠIO U KREVETU SA PUNICOM,A ONDA MU SE DESILO NAJGORE….

lis15,2022 #PREVARA #PUNICA

– Moja devojka je prelepa i mnogo je volim. Imamo odličan intimni život, ali ipak je varam, plaćam lake dame i čak sam spavao i sa njenom majkom – počinje ispovest neimenovani mladić (24) koji sumnja da je zavisnik od intimnih odnosa,On se obratio psihologu koji ima svoju stalnu rubriku u britanskom tabloidu “San” tražeći savet i objašnjenje za svoje razuzdano ponašanje.Imam 24 godine, a moja devojka 22. Intimni sa njenom majkom, koja ima 43 godine, dogodio se ranije ove godine. Otišao sam jednog vikenda da joj pomognem da sredi baštu na molbu moje devojke. Nakon celodnevnog rada, pozvala me unutra i otvorila flašu votke da se okrepimo o napornog dana. Krenuo je neki film u međuvremenu sa provokativnim momentima i uskoro se sve završilo intimnim odnosom između mene i nje – započinje ispovest mladić.
.
On dalje opisuje kako su oboje uživali u ovom intimnom činu toliko da su se videli još nekoliko puta iza leđa njegove devojke. Ubrzo smo shvatili kakav ćemo haos stvoriti i dogovorili smo se da to mora da prestane. Ali, od tada sam nastavio da plaćam za intimne usluge. Stalno gledam porniće i imam tu neodoljivu fantaziju i želju da obiđem ceo svet i spavam sa ženom u svakoj od država koju posetim. Kad sve uzmem u obzir, mislim da sam zavisnik od intimnih odonosa – požalio se neverni momak.Kasnije je u svojoj ispovesti obrazložio da je i njegov otac varao njihovu majku od koje se razveo kada je njemu bilo 12 godina, ali i da mu je nedavno u kompjuteru pronašao eksplicitna dopisivanja sa više žena iako je već nekoliko godina u stabilnoj vezi nakon razvoda.

– Mislim da mi je to u genima. Ne želim da povređujem devojku koju volim i mogu samo da zamislim kako je bilo mojoj majci kada je sve otkrila. Mrzim sebe, a sa druge strane sam ponekad bespomoćan da se promenim – dodaje.Iako bih mnogo voleo da mogu da budem samo sa jednom zenom i da se potpuno posvetim njoj mislim da je to za mene nemoguce izvesti i mislim da je moja genetika kriva za to.
<strong>
Stručnjak je nakon njegove ispovesti dala i svoj sud.</strong>
Vrlo je moguće zbog okruženja u kojem si odrastao i bolnog razvoda roditelja da si stvorio neku vrstu nepoverenja prema svemu. Ipak, daleko od toga da si bespomoćan. Sam donosiš izbore, sam donosiš odluke i sam kontrolišeš svoje ponašanje. Neodgovorno je kriviti gene za to – odgovorila je, a prenosi “San”.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page