– U dugogodišnjoj sam vezi,imam 45 godina i MNOGO SAM NESRETNA, želim biti voljena!-

LIK
Mislim da je jedna od mojih glavnih osobina optimizam. Sigurna sam da se sve što se događa, događa na bolje. Siguran sam da ne može biti obrnuto. Uvijek mi pomaže da postignem svoje ciljeve. Jako sam ljubazna i uvijek sam spremna pomoći ljudima. Također, vrlo sam romantična, hrabra i društvena.Ja sam vesela i lagodna žena koja teži harmoniji i razvoju. Već sam dovoljno zrela da postavim sve svoje prioritete i ciljeve, te uspješno krenem prema njima i dosegnem nove visine. Uvijek sam otvorena, ljubazna i uvijek vidim samo pozitivne strane u svakoj situaciji. Moj životni kredo: uvijek nađi najbolje u životu!

INTERESI
Ne volim ništa raditi. Ja sam vrlo aktivna osoba; zato imam puno interesa. Uživam se baviti sportom. Također, volim putovati. U slobodno vrijeme volim čitati knjige i slušati glazbu. Volim kućne ljubimce. Bavim se dosta sportom. Ali sada me najviše od svega zanima stvaranje vlastite obitelji.Volim jahati konje, crtati, putovati zrakoplovom i automobilom. Jako volim cvijeće, zato se bavim njegovim uzgojem! Ponekad se ni moj jezik ne usudi nazvati hobijem, jer ovo je samo ogroman dio mog života. Volim miris i pogled na svježe cvijeće i uživam vidjeti rezultate svog rada. To je ono što mi pruža zadovoljstvo i utjehu. Uvijek ću naći vremena za svoje favorite, unatoč prilično zauzetom rasporedu. Flowers jednostavno neće pitati imam li vremena ili nemam. O njima uvijek treba paziti pa je ovo više od hobija. A ja želim biti mali sitan cvjetić za svog muškarca pa će uvijek naći vremena za mene i njegovati me a ja ću samo za njega cvjetati i cvjetati! Također me zanimaju prekomorske kulture, duboko me zanimaju azijska i afrička kultura,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Glavna stvar koju cijenim u vezi je iskrenost. Mislim da se nijedan odnos ne može izgraditi bez iskrenosti. Zato želim da moj budući muškarac bude pošten; ne samo sa mnom, nego i sa svim ljudima s kojima komunicira. Također, tražim muškarca koji je orijentiran na obitelj i želio bi imati djecu. Želim imati djecu, a mislim da su nam u životu najvažnija ljubav i djeca.Čini mi se da će se pored mene samo miran i razuman čovjek osjećati dobro i ugodno. Želim da bude brižan i siguran u sebe kako bismo bili savršeni jedno za drugo. Svu svoju ljubav i nježnost želim pokloniti muškarcu koji jasno zna što želi u životu, i s kojim se nećemo igrati, već zajedno idemo u ozbiljnu budućnost zajedno.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page