DINKA"USAMLJENA SAM I TRAZIM MOMKA KOJI CE BITI SAMO MOJ JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

DINKA”USAMLJENA SAM I TRAZIM MOMKA KOJI CE BITI SAMO MOJ JAVITE SE”

LIK
Djevojka koja je spremna dati svu svoju strast, naklonost i brigu muškarcu koji će to cijeniti i koji će biti spreman podučavati nove stvari. Njegovati i pokazati snagu i nježnost u isto vrijeme. Volim sanjariti i ispunjavati svoje fantazije i tajne, pokazati koliko sam spreman svakog jutra iznenaditi čovjeka i usrećiti ga bez obzira što je potrebno.Mogu reći da sam vrlo ciljno orijentirana osoba, vidim cilj – ne vidim nikakve prepreke za to. I ja sam sanjar, i što više sanjam, to više težim svom cilju. Također sam vrlo društven i sa svakim mogu pronaći zajednički jezik. Mislim da je pozitivna energija jako bitna, što je više akumuliraš, to si sretniji. Brižna sam, volim i dajem sve od sebe.

INTERESI
Kao zasebna umjetnička forma, volim se pokazati, snimiti iskrenije fotografije i videozapise. Kako bih se zanimao za nove stvari i naučio više o nacionalnostima, volim putovati i učiti kulturu različitih zemalja i lijepo govoriti različite jezike. Provedite više vremena u miru i tišini, na otvorenom ili u spavaćoj sobi s voljenom osobom.Mogu reći da sam vrlo ciljno orijentirana osoba, vidim cilj – ne vidim nikakve prepreke za to. I ja sam sanjar, i što više sanjam, to više težim svom cilju. Također sam vrlo društven i sa svakim mogu pronaći zajednički jezik. Mislim da je pozitivna energija jako bitna, što je više akumuliraš, to si sretniji. Brižna sam, volim i dajem sve od sebe.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarca koji će mi uzajamno odgovoriti na moje interese, hobije i koji se ne boji razlike u godinama. Tko može ponovno osjetiti onu prvu ljubav i pokazati mi svu iskrenost svoga srca. Čovjek koji će biti glavni i pored kojeg ću biti miran i neće se bojati napraviti prvi korak. Bit će spremni ponovno proživjeti sve zajedno i proživjeti svaki trenutak zajedno.Želim pronaći svog čovjeka. Moj muškarac je inteligentan i ima snažan i čvrst karakter. Mora biti zanimljiv i obrazovan čovjek, imati svoje interese. Želim pronaći muškarca koji će me razumjeti i diviti se mojoj unutarnjoj ljepoti i estetici, spremnog za ozbiljnu vezu i spremnog da me pusti u svoj život. Tražim muškarca koji stvarno želi stvoriti obitelj sa ženom punom ljubavi, divnim mužem i preslatkim djetetom. Tražim ozbiljnu vezu, s muškarcem s kojim ću uvijek iznova željeti provoditi vrijeme. S takvim muškarcem spremna sam stvoriti snažnu i sretnu obitelj.

IZVOR;SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page