RANKA"IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSKARCE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RANKA”IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSKARCE JAVITE SE”

LIK
Što mogu reći o sebi i o svom unutarnjem svijetu, a konkretno o svom karakteru! Najvjerojatnije sam veseo i radoznao, ali ako si me pojeo da me prevariš ili iznerviraš, onda ću izraziti svoje mišljenje ono što ti nisi. Pretpostavljam da sam prilično jasan po tom pitanju, ne volim lagati ljudima! Volim stvarati dobre trenutke u životu, smiješne trenutke koji se mogu kititi nekoliko godina kao ugodna sjećanja.O meni se može reći mnogo različitih pridjeva: dobro uravnotežena, osjetljiva, nježna, privržena, puna ljubavi, topla i draga osoba. No, dobro, valjda svaka prosudba može biti dosta subjektivna. Stoga mislim da je bolje da sami donesete sud putem komunikacije. Bilo bi mi drago da si pogledao moj profil i odlučio da pišeš.

INTERESI
Što se tiče mojih interesa. Vjerojatno jedno od najdražih je putovati i istraživati ​​nova mjesta, kako u vlastitoj, tako iu drugoj zemlji. Svaki mjesec pokušavam otići iz svog grada na prekrasna mjesta u Ukrajini. Ili odleti daleko izvan granica moje zemlje jednom svakih šest mjeseci! Osim toga, aktivno se bavim sportom, mislim da bi svaka djevojka trebala biti u formi. Kako je moj djed jednom rekao (u zdravom tijelu zdrav duh). Stoga vrijedi sustavno podržati ova dva kriterija, slažete li se?Volim svoju obitelj, ne jedem slatko, jer ga ne volim, volim šišmiš, masline, sir i crno vino, ponekad. Jako sam ženstvena, volim sve vrste haljina. Volim se šaliti, htjela sam biti glumica, ali nije išlo. Sanjam otvoriti sklonište za životinje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Da budem iskren, sada tražim osobu s kojom mogu razviti ozbiljnu vezu i biti blizu jedno drugom čak iu najtežim trenucima. Također i osoba s kojom mogu podijeliti svoje najintimnije želje i pretočiti ih u stvarni život! Do ovog trenutka moji glavni ciljevi bili su karijera i samorazvoj, ali bilo je vrijeme da razmislim o sebi i svom osobnom životu, nekoliko godina nije bilo muškarca pored mene, a sada sam čvrsto odlučio da želim imati obitelj , želim imati tu osobu koja će biti tamo!Idealni odnosi trebaju biti samo potpuni, potrebno je uzajamno razumijevanje, poštovanje i nježni osjećaji u njima. Ako je jedno drugom dobro, onda sve u životu ide automatski, prirodno. Čovjek je uvijek tu, ali se time ne zamaraš.

IZVOR;SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page