OLJA"RASTAVLJENA SAM I ZELIM UPOZNATI INTERESANTNOG MUSKARCA JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

OLJA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM UPOZNATI INTERESANTNOG MUSKARCA JAVITE SE”

LIK
Uvijek uživam u svakom danu koji provedem, u svakom trenutku koji mi se dogodi u životu. Vrijeme mi je jako dragocjeno. Uostalom dano nam je da ga mudro živimo. Ja sam djevojka koja stalno voli učiti nešto novo, istraživati ​​nešto o čemu prije nisam čula. Ja sam vrlo brižna osoba i uvijek pokušavam pomoći ljudima koliko god je to moguće, čak i onima koji su me jednom uvrijedili.Nježan, ljubazan, nježan i pronicav. Ne mogu biti fin i ljubazan prema ljudima koji nisu iskreni prema sebi. Moj moto je biti iskren prema sebi u svakoj situaciji. Ako ste iskreni iznutra, onda ste pošteni prema svima.

INTERESI
Uopće nisam sebična, ne mislim samo na sebe, već i na ljude koji su u mojoj blizini. Čovjeku sam spreman dati najbolje, samo da bude sretan. Mogla bih reći da sam vrlo ljubazna i ponekad naivna osoba koja pokušava vidjeti nešto dobro u čovjeku i naći opravdanje za njegove postupke, iako se to ne pokaže uvijek kao ispravna odluka. Iskren sam i pošten prema ljudima i uvijek se zalažem za svoje granice i mišljenja.Moj glavni interes posljednjih 11 godina bilo je moje dijete. Trenutno je već odrasla osoba i vrijeme je da živim za sebe, recite mi – jeste li spremni graditi odnos s djevojkom koja ima dijete? Uz ostale interese volim aktivan odmor, ronjenje, kampiranje, šetnje šumom i sport. Nema kuhanja u ovoj karijeri – zašto?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mnogi muškarci misle da djevojke u svojim mladim godinama ne razmišljaju često o unutarnjem sadržaju, traže prvenstveno lijepu sliku i ne obraćaju pažnju na dušu. Ali zapravo, djevojke su odavno uvjerene da muškarac ne treba tražiti vanjske podatke, već prije svega pogledati što je iznutra, svoju dušu. Stoga bi pravi muškarac trebao biti toliko emotivan da razgovara sa ženom tako da ona otvori sve njegove osjećaje i pristane na sve što treba. Ali glavna kvaliteta koja razlikuje idealnog muškarca je samopouzdanje i dobar smisao za humor. Nadam se da ću ovdje pronaći muškarca i izgraditi snažnu vezu.Muškarac koji dobro poznaje svoju ženu je pametan muškarac. Ne tražim idealnog muškarca, moji jednostavni zahtjevi su za tebe: Ako ste svi posjetili moju stranicu, zapitajte se “zašto?”. Ako tražite pravu djevojku, zašto još nismo u kontaktu?

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page