SONJA"RANO SAM OSTALA BEZ MUŽA I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

SONJA”RANO SAM OSTALA BEZ MUŽA I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE”

LIK
Bog mi nije oduzeo prirodne ljepote, sklad i šarm. Ali osim toga, još uvijek sam dobra, ljubazna i srdačna osoba. Ja sam suptilna priroda – senzualna i ranjiva. Uvijek brinem za druge, trudim se pomoći onima kojima je pomoć potrebna, a kad se ukaže takva prilika. Živim s osjećajima i uvijek pokušavam stvarati ljepotu oko sebe, pokušavam stvoriti raspoloženje na sve moguće načine. Volim praznike i zabavu, volim primati goste. Sanjam sretnu obitelj i djecu punu ljubavi i spremna sam za ovaj radostan događaj. Dušu ulažem u sve što radim.Ja sam vrlo vesela, iskrena i brižna djevojka. Volim stvarati laganu atmosferu oko sebe. Sa mnom nikada nećete osjetiti stres. Ja sam djevojka puna ljubavi i obitelji. Još jedan moj pozitivan aspekt je to što osjećam ljude i znam kako se trebam osjećati i slušati. Smatram se ženstvenom i otvorenom. Ako ste zainteresirani saznati više o meni, napišite sve ću vam reći.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinila svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volila bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane.Volim se brinuti o cvijeću, opušta me i volim udisati ovaj nevjerojatan miris cvijeća. Također se volim održavati u dobroj formi i ići u teretanu par puta tjedno, baviti se jogom za balansiranje uma i tijela.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarac koji može razumjeti i podijeliti sa mnom moju životnu filozofiju bit će mi najpoželjniji, najdraži i najdraži. Prije svega mora biti ljubazan i mudar, otvoren i pošten. Vjerujem da izgled umnogome odražava unutarnji svijet osobe, pa su mi važni šarm, radosna životna iskra u očima, privlačnost, odlazeća toplina i dobrodušnost u odnosu prema ljudima.Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći ljubaznog i iskrenog muškarca koji mi je spreman otvoriti svoje srce. Mora biti odgovoran, poštivati ​​me i podržavati u svim mojim nastojanjima. S voljenom osobom želim zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u zajedničkom životu. Naš odnos ću razvijati u stvarnom životu i sretno osjećati svog muškarca pored sebe.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page