JASNA"USAMLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I ZABAVU JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

JASNA”USAMLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I ZABAVU JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam prava žena, nisam zvijezda, nisam model, nisam ljubitelj plastike. Vjerujem u ljubav, u obiteljske vrijednosti i dobru dugotrajnu vezu. Jesam li naivan? Ali želim upoznati čovjeka s kojim možemo ostvariti svoje snove. Želim uživati ​​u svakom trenutku koji provodimo zajedno. Čak i da se cijeli svijet suprotstavi tebi, ja bih stao iza i proslijedio ti metke.Ja sam vrlo energična i aktivna djevojka i volim živjeti u ludoj tempu života. Mislim da ako imamo priliku živjeti u ovom svijetu, moramo dobiti maksimalne mogućnosti koje nam se daju. Volim povezati svoj posao s hobijima i istovremeno ići svom snu. Volim prirodu i nikad ne razumijem ljude koji zagađuju naš okoliš, mjesto u kojem svi živimo. Također ne mogu razumjeti nepoštene ljude. Roditelji su me odgojili i uvijek su učili biti iskren. I sada se trudim da nikoga ne lažem i iznevjerim svoju obitelj.

INTERESI
Ja sam žena ljepote. Ne samo da želim izgledati savršeno u skladu sa svojim muškarcem, već učiniti stvari oko sebe lijepim i ugodnim. Dakle, moja kreativnost čini moje interese. Dizajniranje je moja strast, koju volim dijeliti s ljudima.Aktivna sam pa imam puno hobija, posebno sport. Šetnja na svježem zraku uz more, putovanja, čitanje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U vezi bi nas trebalo biti dvoje. I želim biti značajan dio tvog života. Ako želiš biti voljen i dobiti moju vječnu brigu i strast, onda si moj čovjek. Čovjek s kojim smo na istom valu. Čovjek koji želi imati sretnu obitelj u slozi i otkriva.Mislim da se čovjeku daje život da pronađe svoju ljubav i stvori obitelj. Zato mi je izbor partnera jako bitan. Glavno je razumjeti i osjetiti srcem da je on definitivno tvoja osoba dok ga gledaš. Ali ima i nešto što jako cijenim kod ljudi. Iako je iskrenost danas vrlo rijetka, ali je i vrlo vrijedna. Nikad nikoga ne lažem, pa isto želim i od svojih bliskih ljudi. Pravi odnosi mogu se izgraditi samo iskrenošću. Još jedna stvar koju bih voljela da moj muškarac ima dobro srce i duša. Može se reći da je vrlo općenito o osobi reći da je ljubazna kao što je mnogo ljudi diljem svijeta ljubazno. Ali mislim da ako si iskren i nikad ne odbijaš ljude koji te trebaju, tvoja duša mora biti blago za manu ljude, a vjerojatno i za mene;

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page