"ZOVEM SE SAVKA IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSAKRCE! - Najnovije Vijesti

“ZOVEM SE SAVKA IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSAKRCE!

LIK
Čini mi se da sam se trebala roditi u Španjolskoj, jer imam strast, volim crvenu i kažu mi da izgledam kao Španjolka. Smatram da je španjolski vrlo lijep jezik. Volim slušati njihovu glazbu i plesati, jako sam emotivna i strastvena žena. Znam pokazati ljubav, volim kad moj muškarac blista od sreće pored mene. Odlučila sam doći ovdje kako bih pronašla baš čovjeka kojeg ću voljeti i usrećiti. Toliko je ljubavi u meni da ćeš je osjetiti svakom stanicom svoje duše i tijela.Kreativna osoba, od djetinjstva sam volila crtati i plesati. Jedna od mojih prednosti je optimizam, u svakoj negativnoj situaciji uvijek tražim pozitivnu stranu. Vrlo sam otvorena i lako pronalazim zajednički jezik s ljudima.

INTERESI
Smatram se strastvenim čitateljem. Avid je riječ koja znači da volim to raditi. Volim čitati. Uživam i na otvorenom. Volim sunce i šetnju šumom, i zbog toga, ili iz tog razloga, imam psa po imenu Alfie. Imam mačku, Zenny. I stvarno uživam u njihovom društvu, volim život i radost koju donose u moj stan, a svakako uživam provoditi vrijeme s njima na otvorenom.Vjerojatno ću biti banalna, ali kao i većina djevojaka u modernom svijetu, bavim se fitnesom, volim putovati. Nisam profesionalni model, ali uspjela sam u ovom hobiju, ako su vam se svidjele moje fotografije, pišite mi i pokazat ću još.Muškarac mog sna trebao bi biti pouzdan, brižan, ljubazan, odan i od povjerenja. Molim vas, nemojte misliti da tražim ideala ili neku vrstu princa)) Ne, ne, ne))) Razumijem da smo svi samo ljudi i svi imamo neke slabe vidove.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sanjam da ću upoznati muškarca tako strastvenog kao ja. Idealna veza za mene je kada smo jedno i kad vidimo da nam oči sjaje od sreće kada se gledamo. Bitno mi je da se moj muškarac zna šaliti, jer se ja jako volim smijati i smijati. Imam jako zarazan smijeh. Želim da budemo spremni zajedno raditi lude stvari zbog ljubavi. Jako me pali. Već se veselim susretu sa svojom voljenom, preplavljuje me iščekivanje.Brižan čovjek sa staromodnim pogledom na život. U suvremenom svijetu pojam muškarca i žene bio je toliko unakažen, da ih je ponekad čak i vizualno teško razlikovati. Trebam viteza koji će me širokim leđima pokriti od svih nedaća, a ja ću biti nježan cvijet čiji će ga miris oduševiti svaki dan.

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page