ANITA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM RAZMENITI SLIKE I DOPISIVATI SE JAVITE SE”

LIK
Vrlo sam znatiželjan tip osobe. Mogu vas uvjeriti da sam pedantna dama koja voli otkrivati ​​stvari do detalja. Imam dobru maštu i oštar um. Sigurno vam mogu reći da sam raspoložena osoba. Volim sudjelovati u raspravama, pogotovo ako mi je protivnik zanimljiv.Otvorit ću vam malu tajnu i reći vam svoje tri glavne osobine karaktera, a vi ćete izabrati koje su od njih one važne za vas. Senzualnost, samopouzdanje i odanost, to je ono što me karakterizira kao osobu i kao ženu. Moj osmijeh i moje oči – to je kao sunce u meni, koje želi svakoga zagrijati, ali jedinom dati toplinu!

INTERESI
Zanimaju me filmovi. Opsjednuat sam svojom profesijom i osjećam da je to moja stvar. Zadovoljstvo mi je kad uspijem pronaći dobar film. Iskrenost je moja jača strana. Sakupila sam dosta literature o filmskim redateljima različitih smjerova i njihovim djelima. Kad pišem recenzije, posvećujem se sto posto.Želim da me moj muškarac pusti da dišem… da ne vidi neki našminkani podtekst u meni kako sam lijepo odjevena i nasmijana. Prije svega to radim zbog sebe, a ako sam sretna, moj muškarac će se osjećati ugodno uz mene. Vjerojatno sigurno znate, ako je žena sretna, onda je sretan i njezin muškarac, jeste li čuli? Ali ako je obrnuto…onda si u nevolji Ali druga opcija ne vrijedi za mene. Najvažnije je da se brinemo jedni o drugima. Želim doći kući i znati da ove večeri nisam sam. Čak i ono banalno “kakav ti je bio dan?”, ili “ajmo piti vino, pričati, opustiti se”… toliko želim, znaš?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trazim pametnog covjeka vrele naravi. Želim da ima briljantan um i dobar smisao za humor. Trebao bi znati mnogo i imati širok pogled na različite stvari. Želim vidjeti iskusnog zrelog čovjeka, koji izravno zna svoje ciljeve i želje. Moram biti siguran u ovu osobu i uvijek se moći osloniti na njegovu podršku.Imam jedinu molbu za muškarca koji želi biti u mojoj blizini: on stvarno želi uživati ​​u životu. Da ne hrani svoj ego na račun drugih, ne manipulira i pretvara se… Želim da budemo saučesnici ali ne i “mamice” za dječaka s 44. veličinom cipela (usput – što je li tvoja veličina cipela?) Pa reci mi sada – Što je tako posebno u tebi? Molim te, ostavi svoju skromnost za nekog drugog – želim da budeš ono što si uz mene, da se osjećaš slobodno u svom izrazu, jer volim ljude koji su pošteni nered nego savršeni. Dubina je mnogo zanimljivija za istraživanje od plićaka, zar ne?

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page