IMAM 36 GODINA UDATA SAM ;RADIM KAO SOBARICA U JEDNOM HOTELU I ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE - Najnovije Vijesti

IMAM 36 GODINA UDATA SAM ;RADIM KAO SOBARICA U JEDNOM HOTELU I ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE

LIK
Imam vrlo ljubaznu, otvorenu i laganu dušu. Ja sam mekana i odana žena. Mnogi moji prijatelji kažu da sam tiha i vrlo pouzdana, zovu me “mačkica” jer sam jako nježna i ljubazna. Ja sam jaka osobnost i nikada nikome ne dopuštam da bude nepravedan, ja sam uvijek ta koja se bori za poštenje i pravdu. Volim pomagati ljudima, a obožavam obitelj. To će mi biti glavni prioritet. Imam puno drugih osobina koje je nemoguće ovdje opisati, valjda ću se postepeno otvarati. Jako sam ozbiljna kad je potrebno, a volim se zabavljati kad se opuštam. Imam dva glavna hobija i sigurna sam da će moj budući muž biti jako razmažen njima. Prva je masaža. Volim raditi masažu, profesionalno sam je naučio i sada to radim za kćer, a i prijatelji kad me pitaju.

INTERESI
Priroda, shopping, kuhanje,Volim opuštanje i jogu, istezanje i meditaciju, trudim se voditi zdrav način života i uživati ​​u onome što imam u životu! Nisam pohlepan ali uvijek želim samo najbolje! Obožavam putovati, bila sam u Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Dubaiju! A u planovima mi je vidjeti naš veliki svijet! Svake godine, otvoriti novu lijepu zemlju i naravno, putovati ne sami! Sama je jako dosadna! Volim kardio vježbe! Volim plivanje, sunčanje, ples, piknike i zabavu s prijateljima! Imam tetovaže na tijelu i kasnije ću vam reći njihovo značenje! Ne provodim puno vremena gledajući TV, jer više volim biti vani!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nadam se da ću pronaći nekoga tko želi obitelj i dug i sretan život sa svojom voljenom ženom i djecom. Želim sve podijeliti sa svojim mužem, biti njegova prava druga polovica. Želim imati brižnog muškarca uz sebe. Volim kada moj muškarac obraća pažnju na jednostavne stvari poput moje frizure ili dizajna noktiju. Volim kad pokaže zanimanje za mene pitajući kako mi je prošao dan. Neću gubiti život u svađama i svađama, uvijek ću izgladiti situaciju i pronaći kompromis, ali bolje je uopće ne imati nesuglasica. Znate, nedavno sam pročitao zanimljivu činjenicu o muškarcima) Da muškarci vole kada žena raspravlja s njima i brani svoje stajalište. A ti? Što se mene tiče, prijatelji me zovu “mačić”)) Ja sam vrlo mekana, vrlo mirna osoba. I nisam veliki ljubitelj svađe, ali ne bih šutio da ne Nešto mi se sviđa) Ali postoje različiti načini da se izgovore iste riječi, slažete se? Mislim da prava dama mora biti mirna, otmjena, nježna i obrazovana. I vjerujem da su iste karakteristike dobre i za muškarce hehehe))

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page