OLGA"MUZ JE NA POSLOVNOM PUTU S LJUBAVNICOM ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE" - Najnovije Vijesti

OLGA”MUZ JE NA POSLOVNOM PUTU S LJUBAVNICOM ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE”

LIK
Iskreno, od djetinjstva sanjam da imam psa, ali sam bila u obitelji i majka mi nije dala psa. Također, imala sam san putovati i činim veliki dio ovog sna. Bila sam u velikom broju zemalja, poput Egipta, Turske, Izraela, Italije, Poljske, Indonezije, Malezije i Južne Amerike, ovo mi daje puno emocija i vidio sam puno kako ljudi žive i što vole, za mene ovo je bilo nevjerojatno vrijeme koje mi pokazuje mnogo načina u životu.Ja sam ljubazna i puna ljubavi. Volim komunicirati sa zanimljivim ljudima i cijenim svoje prijatelje i članove obitelji, važno mi je da sam s njima u kontaktu i da sam blizu njih i uvijek cijenim trenutke provedene sa svojim najdražima. Uvijek se prema ljudima odnosim s dobrotom u nadi da se dobrota i dobra djela uvijek vraćaju. Jako sam domaćica, volim kuhati i obavljati kućanske poslove, nikad to nisam doživljavala kao posao, već kao aktivnu rekreaciju.

INTERESI
Dizajner sam, ali istovremeno prakticiram posao psihologa. Nedavno sam postala psiholog, oduvijek sam volio psihologiju, a nakon neuspješne veze odlučio sam pomoći ljudima sa psihološkim problemima. Dakle, ako imate neka osobna pitanja za mene, slobodno pitajte;) Sve vrijeme dok sam u komunikaciji, vrlo mi je važno podijeliti svoje osjećaje i imati nekoga blizu sebe, pretpostavimo da zato imam nevjerovatnog psa , to je toy terijer ime Elvis, on je super, moj najbolji prijatelj! Jako je duhovit, uvijek je hladan i stalno se trese, zato imam banku za njega, njegovu najdražu! Malen je, ali ima prilično snažan karakter.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U potrazi za muškarcem krećem od svojih hobija, volim aktivan stil života i voljela bih da bi taj muškarac u mom životu želio sve ovo podijeliti sa mnom, prilično sam dobra u crtanju, volim to raditi ali ne uspijevam već dugo, nemam inspiracije i nemam puno vremena za to, voljela bih jednog dana nacrtati svog čovjeka, želim osjetiti njegovu dušu, takav kakav je! Pa također sam prije nekog vremena postala jako dobra u pletenju i šivanju, pretpostavljam da moj muškarac to neće voljeti raditi sa mnom, ali ja to jako volim raditi i voljela bih provesti večer pleteći i staviti noge na svog muškarca . Slobodno vrijeme provodim i sa prijateljima, gurman sam, volim kuhati i uvijek sam u potrazi za dobrim receptima i novim mjestima za isprobavanje novih jela. Bila sam na puno dobrih mjesta s jako dobrom hranom, za mene je najbolja europska kuhinja s autorskim pristupom

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page