SANJA"ŽIVIM I RADIM U HOLANDIJI ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

SANJA”ŽIVIM I RADIM U HOLANDIJI ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE MI SE”

kol 23, 2022

LIK
Hvala što ste odvojili vrijeme i pažnju na moj profil! Moje ime je Milanka i ja sam slobodna Srbijanka. Ja sam poštena, dobro obrazovana i ljubazna. Volim i znam kuhati ukusna jela. Ja sam čista dobrica! Nadam se da je vaše srce slobodno i spremno za međusobnu ljubav?! Nisam ovdje da gubim vrijeme. Radim kao ekonomist, ipak ne zaboravljam na ljubavnu stranu svog života. Imam slobodnog vremena i mogu se kretati. Usamljena sam i želim to promijeniti što prije!!! Ozbiljna sam, ali u isto vrijeme sam ženstvena, nježna, milostiva, strastvena i privržena. Također, vrlo sam komunikativna osoba i lagana, a moj glavni cilj je upoznati tog posebnog čovjeka! Ako tražite pravu damu, kontaktirajte me!

INTERESI
Fitness, body-art, plivanje.Ja sam jako fina i draga djevojka iz Srbije, tamo sam rođena i odrasla, trenutno živim u Latviji, sviđa mi se ova zemlja, ali jako mi nedostaje dom. Trenutno mi je najveći san miran i miran život kod kuće. Jako cijenim dobrotu i iskrenost u ljudima, vjerujem da te kvalitete mogu naš svijet učiniti ljubaznijim. Volim činiti dobro i pomagati ljudima, volim podijeliti nešto dobro. Želim ovdje upoznati muškarca i podijeliti svoju ljubav s njim.Hobi mi je fotografiranje u raznim slikama, jako mi se sviđa, rado ću to podijeliti s vama ako ste zainteresirani. Jako volim i čitati knjige, to mi omogućuje da se uživim u priču koju je autorica osmislila i razvijem svoje razmišljanje, volim i gledati filmove, ali knjige su na prvom mjestu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno vjerujem da ću ovdje upoznati čovjeka koji je pošten i otvoren. Bez maski, oboje bismo trebali biti otvoreni i iskreni jedno prema drugome. Međusobna osjećanja, uzajamni magnetizam, osjetit ćemo jedni drugima! Cijenim iskrenost i iskrenost kao najvažnije osobine mog budućeg partnera. Tražim ljubaznog i pouzdanog čovjeka.Sanjam muškarca s kojim će mi uvijek biti ugodno i s kojim ćemo biti istinski sretni. Kod mene glavnu ulogu imaju unutarnje kvalitete, nisu mi bitni duša, materijalni i vanjski podaci, to nije nešto što nas zapravo može usrećiti. Sigurna sam da je sreća u najjednostavnijim trenucima života, jer i samo buđenje pored voljene osobe velika je sreća, zar ne?Jeste li čuli za takav izraz? Ljubavnici noću i prijatelji danju? Ovu frazu sam vidio u jednoj knjizi i čvrsto mi je ostao u sjećanju. Htjela bih pronaći muškarca s kojim možemo biti najbolji prijatelji danju, a ljubavnici noću. Shvaćam to na sljedeći način: kada počneš živjeti s nekim ili izlaziti, onda bi ta osoba trebala postati tvoj najbolji prijatelj, kako bi se zajedno osjećali dobro, bili jedno drugom sve, podržavali, štitili i voljeli.

IZVOR;SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page