DINA"OBRAZOVANA ROMKINJA TRAZI INTERESANTNE SAGOVORNIKE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

DINA”OBRAZOVANA ROMKINJA TRAZI INTERESANTNE SAGOVORNIKE JAVITE SE”

kol22,2022

LIK
Ispovijedam živahan pogled na svijet i svaki dan pokušavam naučiti nešto novo. Izuzetno mi je zadovoljstvo komunicirati s ljudima. I prijatelji i stranci. Imam vrlo zanimljiv posao, pa mi se često obraćaju s vrlo osobnim pitanjima. Navikla sam, haha. Volim posjećivati ​​različite događaje. Nikad ne znam kako će moj dan završiti, gledajući smiješnu predstavu s paketom sladoleda ili masivnu mafijašku utakmicu u klubu.Počela sam kao medicinska sestra, a sada sam vodeći urgentni liječnik terapeut. Radim dan i noć. Imam tražen i odgovoran posao, ponekad čak i opasan. U mom životu postoje i dvije cure koje mi daju posebnu radost – to su moje kćeri blizanke. Lijepe su cure, nadam se da će u budućnosti imati svijetlu budućnost bez oblaka. Ja sam nekonfliktna, mirna, vesela žena. Volim putovanja, puno ulažem u putovanja. Općenito sam zadovoljan svojim životom, ali razumijem da mi život u Ukrajini ne dopušta da u potpunosti ostvarim svoje ambicije.

INTERESI
Zanima me sve što je vezano uz samorazvoj i stjecanje novih znanja. Tečajevi kuhanja, seminar za samorazvoj, predavanje poznate osobe. Uvijek ću se rado pridružiti. Imam mnogo poznanika i prijatelja, a uvijek sam otvorena za neočekivana putovanja, kostimirane haljine ili samo okupljanja na nekom lijepom mjestu.Volim putovanja, volim ples, istraživanje novih mjesta, također volim povijest i rekreaciju na otvorenom. Mnogi moji hobiji sada su povezani s kćerima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Aktivan čovjek, zanimljiv sagovornik, to je ono što vidim pored sebe. Iz nekog razloga mnoge djevojke jako vole muškarce koji su hladni prema svima osim prema njima, ali vjerujem da je to u početku put u nigdje. Uostalom, ako je muškarac grub prema drugim ljudima, to znači da će, kada prođe razdoblje buketa slatkiša i postanemo bliski ljudi, biti grub prema meni, pa uvijek pazim kako se muškarac ponaša ne samo prema meni nego također s drugima, a posebno svojim najmilijima. Ako je moj muškarac ljubazan prema drugim ženama i ponaša se džentlmenski (isključujući flert, naravno), bit ću sretna i ponosna na njega, a ne ponašati se ljubomorno.SpremnA sam prihvatiti partnera sa ili bez djece. U prošlosti sam se opekao, tako da sam spreman započeti život ispočetka, s obzirom na svoje greške iz prošlosti, a također mislim da postoji negdje pristojan čovjek koji se ne boji poteškoća. a nagrada mu je moja ljubav, odanost i briga, kao i zanimljiv zajednički život i nježne romantične veze

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page