"ŽIVIM I RADIM U SLOVENIJI I ŽELIM RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

“ŽIVIM I RADIM U SLOVENIJI I ŽELIM RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE SE”

kol15,2022

LIK
Pa, ja sam aktivna osoba i uvijek volim riskirati i imati neke vrste stalnih avantura i izazova u svom životu, jer me to čini samopouzdanijim i asertivnijim. Vrlo sam otvorena i komunikativna osoba, zahvaljujući činjenici da sam vrlo otvorena prema drugima i našem okruženju. Ako sam loše volje, pokušavam se riješiti vježbanjem i nekim aktivnostima. Osim toga, uvijek razmatram svaku mogućnost da se bavim nečim novim i poboljšam svoj životni stil! Jamčim da vam nikada neće biti dosadno sa mnom, jer sam veliki sanjar i jako volim pisati pjesme i pjevati.Ali iskreno, nije mi problem stvoriti damu. Možete biti mirni u vezi s tim) Nikada ne kršim pravila. Nikada ne prelazite cestu na crveno svjetlo. Roditelji su me naučili da budem dobra osoba, iskrena prijateljica i vjerna buduća supruga)) bez nagovještaja, samo vam kažem činjenicu. Nisam ja taj koji se boji poteškoća! A preseljenje u stranu zemlju me ne plaši. Nakon putovanja u neke strane zemlje poput Italije, Grčke i drugih imam osjećaj da se mogu lako prilagoditi životu u bilo kojoj zemlji.

INTERESI
Od djetinjstva sam uvijek s roditeljima putovao po cijelom svijetu, a najveća mi je slabost putovati po raznim zemljama i navikavati se na nova mjesta i nove ljude. Štoviše, volim čitati detektivske priče i održavam svoje tijelo u formi, odlazeći u teretanu nekoliko puta tjedno. Po mom mišljenju, bitno je da svaka osoba uvijek bude u dobroj formi i da se drži zdravog načina života i prehrane. Ako imam slobodnog vremena, volim kuhati i voziti se biciklom, komunicirati s obitelji i prijateljima. Unatoč tome što sam s vremena na vrijeme prilično zauzet, pokušavam biti sa svojim roditeljima i jako sam zahvalan što mi je dalo ovaj život!!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Veselim se čovjeku, koji će biti pažljiv, obrazovan i dobrodušan. Uvjeren sam da ćemo vrlo brzo, nakon komunikacije, shvatiti našu kompatibilnost. Volim sama razgovarati s ljudima koji me jako zanimaju i nikad ne slušam nekakve tračeve te osobe. Prvo morate komunicirati i steći ambijent i dojam te osobe, a onda ćete moći napraviti bilo kakve pretpostavke. Jednom riječju, treba mi netko, tko će me saslušati i uvijek ćemo zajedno donositi odluke. Samo budi svoj!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page