MARA>" RADIM KAO FRIZER RASTAVLJENA SAM I ŽELIM PRONAĆI INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE SE! - Najnovije Vijesti

MARA>” RADIM KAO FRIZER RASTAVLJENA SAM I ŽELIM PRONAĆI INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE SE!

kol15,2022

Bok, hvala na izdvojenom vremenu, moje ime je Marijana. Ukratko, samo Mara. Radim kao frizer. Moj posao je stvaranje novih izgleda za žene, radim samo sa ženama. Radim nove modele i novi imidž za žene. Ipak, ponekad radim i kao majstor za muške frizure. Mogu napraviti i dobre frizure za muškarce. Imam san postati jako dobar majstor i otvoriti vlastiti salon. Bavim se sportom, u slobodno vrijeme posjećujem teretanu, satove fitnesa, a prije nekoliko godina išla sam i na satove plesa. Volim crtati, a hobi mi je izrada od gline. Volim i pjevati. Volim pjevati pjesme. Moja velika želja je stvoriti lijepu zdravu obitelj zaljubljenu s muškarcem koji će i mene voljeti, takvu kakva jesam, bez laži i bez varanja! Sa svojim muškarcem, zajedno, želim da gradimo život u brizi, razumijevanju, poštovanju i financijskoj stabilnosti! Volim kućne ljubimce i zato, kod mene doma imam mačku Kitty, štakora Jaya i papigu Kesha. Želim putovati i vidjeti ovaj svijet s posebnom osobom, sa svojim jedinim i voljenim muškarcem, želim ga zagrliti u avionu, na aerodromu, posvuda. Svijet samo za nas. Volim ovaj život i jako sam vesela osoba. Volim glazbu i slušam lijepe pjesme, bez obzira na vrstu i glazbu, glavna mi je energija koja se nalazi u pjesmi. Najviše od svega volim Rock! Volim razna jela kuhati i kušati.

INTERESI
Da budem iskren, jako volim crtati i to mi je glavni hobi! Ipak, volim i putovanja, kuhanje i sport. Molim te, reci mi i o svojim hobijima.Moje omiljeno piće je multi voćni sok. Bit će mi drago da saznam da ste zainteresirani za mene, zato vas molim, nemojte se sramiti i kontaktirajte me. Hvala vam. Volim kolac s krvlju, crno, suho vino ili poluslatko. Moje omiljeno piće je multi voćni sok. Bit će mi drago da saznam da ste zainteresirani za mene, zato vas molim, nemojte se sramiti i kontaktirajte me. Hvala vam. Volim kolac s bananama, crno, suho vino ili poluslatko. Moje omiljeno piće je multi voćni sok. Bit će mi drago da saznam da ste zainteresirani za mene, zato vas molim, nemojte se sramiti i kontaktirajte me. Hvala vam.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Bit ću sretan da nađem muškarca, s kojim ćemo osjećati zajednička osjećanja jedno prema drugom. Želim upoznati ljubaznog čovjeka, sa smislom za humor, poštenog i brižnog.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR;SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page