DAVORKA"''Udata sam I RAZVODIM SE muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu'' - Najnovije Vijesti

DAVORKA””Udata sam I RAZVODIM SE muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu”

kol10,2022

LIK
Posao pjevačice ne oduzima mi puno vremena. Mlada sam mama koja radi i ako me pitate što mi je na prvom mjestu – obitelj ili karijera? Reći ću vam da mi je obitelj uvijek na prvom mjestu. Zato sam ovdje. Moja karijera ide dobro, ali mom osobnom životu još uvijek nedostaje dobar momak!Mogu reći da sam obična dama sa uobičajenim željama kao i sve slobodne dame, kao što su ljubav, prijatelji i obitelj. Ljubazan sam i društven. Ja sam dobro raspoložena i umjerena dama s dobrim karakternim osobinama i velikim srcem punim ljubavi. I stvarno volim svoju obitelj. U životu sam svrhovit i jednostavan. Volim komunicirati s ljudima koji razlikuju najfinija psihička stanja duha. Pažljiva sam na detalje i zanima me gotovo sve! Imam dobar smisao za humor, tako da vam nikad neće biti dosadno sa mnom! ako želite vidjeti sliku – mogu vam ih poslati!

INTERES
Imam mnogo hobija. Volim ostati aktivan. Obožavam putovati, velika mi je strast otvoriti nešto novo u svijetu za mene. Puno se bavim sportom, preferiram zdrav način života. Volim vježbati na svježem zraku, šetnje po parkovima. Volim boraviti u prirodi, to mi donosi veliku sreću. Volim stvarati udobnost u kući, obožavam kuhati i kada je kod kuće toplo, stvaram udobnost.Najvažnija prednost mog karaktera je činjenica da se nikada ne ponašam loše prema ljudima i pokušavam pomoći svima oko sebe, sijući dobrotu i pozitivu. Povjerljiva, vesela i poslušna u djetinjstvu obradovala sam svoje roditelje svojom odgovornošću, privrženošću, marljivim radom i brigom. Tijekom odrastanja postala sam jednostavan, pomalo prgava, ali još uvijek vrlo lakovjerna. Ja sam nezainteresirana osoba i ne volim sukobe, ali gomilam pritužbe u duši, pa me ne ljutite. Obično svaki sukob pokušavam okončati uobičajenim pomirenjem, čak i ako moram preuzeti krivnju tamo gdje je jednostavno nema

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Bavim se kreativnim poslom koji od mene traži puno snage. Tražim muškarca koji nije dosadan. Ali muškarac koji može poštovati interese svoje dame. Ne morate dijeliti moje interese, ali ne biste me trebali odvraćati od njih!Tražite li osobu s kojom ćete biti i dijeliti sva loša i dobra vremena zajedno na ovoj stranici za upoznavanje? Za vas su glavni ciljevi u odnosima iskrenost i povjerenje? Onda si našao pravu djevojku, ja tražim istu. Pišite mi i zajedno ćemo početi otkrivati ​​prekrasan svijet. Siguran sam da jedno drugom možemo pružiti sve!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page