IVONA"ŽIVIM SAMA I ŽELIM LJUBAV I DRUŽENJE JAVITE MI SE ZA RAZGOVOR" - Najnovije Vijesti

IVONA”ŽIVIM SAMA I ŽELIM LJUBAV I DRUŽENJE JAVITE MI SE ZA RAZGOVOR”

kol 9, 2022

Ne čudi me toliko lijepih djevojaka na stranici koje traže ljubav u životu….. Imam li šanse upoznati nekog posebnog?? Nadam se. Nikada u životu ne odustajem i vjerujem da su duše stvorene s neba. Sudbina je sresti se u pravo vrijeme i na pravom mjestu!! Slažem se? Ja sam žena krhkog srca i tražim samo pravu vezu. Igre i razmjena pisama za godine koje dolaze nisu moja šalica čaja. Čvrsto vjerujem da ako ja i moja srodna duša dovoljno poznajemo jedno drugo, nema razloga da se ne sretnemo i držimo te emocije skrivene u srcima. Želim upoznati pravi spoj i prave osjećaje od muškarca. Želim pronaći harmoniju i stabilnost sa svojim budućim muškarcem, mojim Jedinim muškarcem. Po struci sam pravnik i često putujem svojom zemljom. Volim putovati i posjećivati ​​nova mjesta. Nadam se da ću uskoro imati priliku proputovati cijeli svijet u inozemstvo. San mi je vidjeti cijeli svijet.

INTERESI
Ja sam ženstvena, pametna, inteligentna, dobro uravnotežena i brižne naravi.. Uvijek sam sretna i pozitivna prema životu. Imam volju za životom i uvijek je u meni spremnost za istraživanje novih svjetova, ljudi i kultura. Ne bojim se isprobavati nove stvari. Uživam u knjigama, glazbi, fitnessu, odmoru, putovanjima u prirodu i ulasku u naš život. Imam želju uživati ​​u svim ovim stvarima i još mnogo toga sa svojim voljenim Jedinim čovjekom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim iskrenog i poštenog muškarca, koji zna kako se ponašati prema svojoj ženi. ne tražim Supermana, već inteligentnog muškarca, s načelima i uvjerenjima, poštenog, iskrenog i punog ljubavi u prirodi. Tražim strastvenog muškarca koji zna što je kemija između dvije duše i partnera. Tražim onu ​​koja se ne stidi poljubiti me u javnosti. Jesi li to ti? Za mene je vanjski izgled samo ljuska kao što rekoh ne zanima me što je na površini već mi je bitno ono što je unutra, da za mene osjetim što je ljepota, slast života, iskrenost i ljubav. Želim da bude jak i samouvjeren, želim da djeluje u životu i da se ne ograničava samo na verbalno. Razumiješ li što želim reći? Želim da me moj muškarac izluđuje i zajedno zaronimo u naše emocije. Želim svog muškarca pored sebe,

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page