LIDIJA"USAMLJENA SAM I TRAŽIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

LIDIJA”USAMLJENA SAM I TRAŽIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE MI SE”

LIK

Ja sam vrlo energična djevojka. Pretpostavljam da čovjek kao ti to može provjeriti! Jako volim aktivan odmor, piknik na svježem zraku, šetnje šumom i planinama. Slobodno vrijeme radije provodim sa svojom obitelji i prijateljima. Obožavam zdrav način života i stolne igre. Uglavnom me moji prijatelji smatraju odanom, iskrenom i poštenom djevojkom. Ne volim skandale i laži.Bit ću iskrena s tobom i neću lagati, da sam savršena žena. Mislim da svi imamo padove. Tražim rođenu osobu s kojom se mogu pouzdati i dijeliti sebe i našu budućnost. Ne želim pričati puno riječi o sebi. Mislim da bi bilo bolje da se više upoznamo u našim pismima, i (nadam se) u našem stvarnom susretu! Moji prijatelji kažu da sam odličan sugovornik, otvorena i nježna žena. Izuzetno sam društvena djevojka i nikada se neću sramiti pričati viceve! Jer ako doista mogu usrećiti osobu makar i na sekundu, zašto to ne učiniti?

INTERESI

Omiljeni sportovi su mi tenis i plivanje. I ja volim plesati. Sportom sam se počeo baviti s osam godina. Plivalo se. Išla sam na bazen sa cijelom obitelji. Sada mi je hobi tenis na travi. Jako volim igrati tenis. Tenis igram dva puta tjedno: srijedom i petkom.Unatoč tome što posao zauzima veći dio dana, uvijek pokušavam uživati ​​u svom životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Rado ću doživjeti nove avanture sa svojim budućim suprugom. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Tražim muškarca koji voli čuti i podržati! Spremna sam podijeliti sve što imam ako se muškarac prema meni odnosi s poštovanjem i međusobnom ljubavlju. Tražim muškarca koji će biti uz mene svaki dan. Muškarac koji će me osjećati kao svoju voljenu ženu. Stvarno želim vjerovati da u naše vrijeme još uvijek postoje takvi muškarci. Možeš li mi pokazati kako voljeti?Jedna od najtraženijih osobina mog muškarca je smisao za humor. Volim se smijati zajedno. Treba mi netko tko će me dobrom šalom natjerati da sve zaboravim! Život ne bi trebao biti tako ozbiljan. Moj budući muškarac je pametan i inteligentan. Neće povrijediti nekoga tko je slab. On voli štititi! Uživajmo zajedno u svakom danu, jer svaki dan je mali život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page