DUŠANKA"IMAM 25 GODINA I MASTAM DA UPOZNAM ZRELIJE MUSKARCE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

DUŠANKA”IMAM 25 GODINA I MASTAM DA UPOZNAM ZRELIJE MUSKARCE JAVITE MI SE”

srp30,2022

LIK

Mogu reći da sam vrlo ciljno orijentirana osoba, vidim cilj – ne vidim nikakve prepreke za to. I ja sam sanjar, i što više sanjam, to više težim svom cilju. Također sam vrlo društven i sa svakim mogu pronaći zajednički jezik. Mislim da je pozitivna energija jako bitna, što je više akumuliraš, to si sretniji. Brižna sam, volim i dajem sve od sebe.Ne mogu reći da sam najbolja djevojka ovdje. Oh, čekaj… mogu! Ja sam najbolja djevojka ovdje! Ja sam najstrastvenija, najnježnija i najpametnija! Ako niste sigurni – možete provjeriti sami! Ali budi pažljiv. Lako se možeš zaljubiti u mene. Jeste li dovoljno hrabri za takvu avanturu za cijeli život?Vrlo sam društvena i vesela djevojka koja u svemu pokušava pronaći sklad. Vjerujem da ako ljudima činiš dobro, ono će ti se sigurno vratiti. Mislim da su te jake veze izgrađene na ljubavi, povjerenju i međusobnom razumijevanju. Po mom mišljenju, svaki čovjek, osim posla, treba imati odmor i mjesto gdje može biti sam sa sobom. Želim da moj muškarac u kuću unese inteligenciju i povjerenje u budućnost. Vjerujem da svaki čovjek treba imati smisla za humor. Smatram se svrhovitim, uvijek postižem svoje ciljeve i nikad ne stajem. Samo želim biti sretan, pa tražim srodnu dušu, svoju pravu ljubav, i spreman sam posvetiti svoj život toj ljubavi.

INTERESI

Ja sam vrlo svestrana osoba koja stalno pokušava učiti nove stvari, težiti najboljem i ne odustati ni u najtežim situacijama. Obožavam tekstove pjesama, pogotovo one koji mogu utjecati na moju energiju i raspoloženje. Volim učiti strane jezike i onda čitati knjige u originalu, jer svaki jezik je jedinstven i lijep na svoj način, to je odličan način da poboljšam svoje jezične vještine. Također mi pomaže da naučim više o kulturi različitih zemalja i slavnim legendama tih zemalja.

Svatko zaslužuje biti voljen. I nisam iznimka. Želim pronaći zrelog i iskusnog muškarca koji zna kako se ponašati prema dami. Jeste li vi takav čovjek? Ako jesi – možeš prekinuti svoju potragu na meni! Za tebe ću biti najstrastvenija, puna ljubavi i najpažljivija djevojka. Držat ću te za ruku i ljubit ću te i javno, pa će nam svi zavidjeti! Daj mi priliku da ti pokažem svoj unutarnji svijet i shvatit ćeš da “ja sam stvoren da te volim dušo, ti si stvorena da voliš mene”.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Želim pronaći svog čovjeka. Moj muškarac je inteligentan i ima snažan i čvrst karakter. Mora biti zanimljiv i obrazovan čovjek, imati svoje interese. Želim pronaći muškarca koji će me razumjeti i diviti se mojoj unutarnjoj ljepoti i estetici, spremnog za ozbiljnu vezu i spremnog da me pusti u svoj život. Tražim muškarca koji stvarno želi stvoriti obitelj sa ženom punom ljubavi, divnim mužem i preslatkim djetetom. Tražim ozbiljnu vezu, s muškarcem s kojim ću uvijek iznova željeti provoditi vrijeme. S takvim muškarcem spremna sam stvoriti snažnu i sretnu obitelj.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page