''Udata sam I RAZVODIM SE muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu'' - Najnovije Vijesti

”Udata sam I RAZVODIM SE muž je DOSADAN! Tražim muškarca za slobodnu vezu”

svi5,2022

LIK
Bok! Moje ime je Edina… Ja sam najljepša djevojka na ovoj stranici..Sve što želim od života je da stvari budu jednostavne! Ili voliš, ili ne voliš. Radim ono što volim i volim ono što radim. Kad se zaljubim – ne želim nikakve probleme. Uvijek govorim stvari izravno u lice. Neki će možda misliti da je to loša osobina, ali vjerujte mi čini život jednostavnim! Imam strast prema onome što radim i zadovoljan sam svojim životom. Samo želim podijeliti svoj sretan život s pravim muškarcem!Mogu ti reći da sam jaka žena. I jeste li znatiželjni zašto ovo mogu reći o sebi? Znam duboko osjećati, iskreno voljeti. Mogu biti i mekana i moćna. Život je nepredvidiv i uvijek sam spreman nešto promijeniti u njemu ako će to moje bliske ljude učiniti sretnijima, a njihov život lakšim. Navikla sam puno razmišljati i brinuti o ljudima koji me okružuju jer vjerujem da ako si spreman dati puno onda ćeš dobiti još više.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinio svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volio bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane.Otvoren sam za sve novo. Imam mnogo hobija i interesa, i ponekad mi nije jasno kako mogu igdje održati korak. Volim sport! A ja sam po prirodi vrlo atletska žena, imam sportsku figuru i karakter jake volje, kao sport temperamenta. Pratim modu i mogu reći da imam svoj osjećaj za stil. Vjerujem da je važno naglasiti svoj ženski karakter. Imam šarma i nadam se da će ga moj budući muškarac pronaći. Volim putovati i jako bih voljela putovati po cijelom svijetu sa svojom voljenom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim jednostavnog čovjeka! Sa željom za životom i srećom, sa pozitivnim životnim stavom! Spremni dijeliti dobre i loše trenutke zajedno. Muški i jaki i sposobni voljeti. Želim li previše? Može biti! Ali znam da ćemo se s takvim muškarcem osjećati dobro zajedno. Gledati svijet ili sjediti u dnevnoj sobi i gledati TV emisiju. Razgovarati o bilo čemu na svijetu ili šutjeti. Ako se poklopimo – dobro ćemo se osjećati zajedno.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page