JOVANKA””Živim u raskošnom stanu, a sama sam. Tražim nekoga da živi samnom”

svi4,2022

LIK
Jako sam emotivna osoba, koja voli putovati, igrati tenis i komunicirati s različitim ljudima. Vjerojatno je moje hobije nagradio moj otac: od najranijih godina dao mi je snažnu strast za aktivnim odmorom i sportom. Dakle, danas mogu reći da sam sretna osoba, student i, možda, istraživač svog života)Radim kao make up artist. Obožavam svoj posao. Volim komunicirati sa ženama i učiniti ih lijepim. Znam kako se našminkati, kako da izgleda prirodno i gotovo nevidljivo danju i uče, zavodljivo ako idem na spoj.

INTERESI
Moj život je pokret. Volim puno trenirati i iscrpljujuće, jer mi teretana daje priliku da se osjećam snažnije i spremnije. Ako želim provoditi vrijeme sa zadovoljstvom, biram zaista plemenitu vrstu sporta – tenis. Ali, da budem iskren, turizam je moj omiljeni hobi! Novi ljudi, planine, oceani, to nije toliko važno. Glavna stvar je što osjećam tijekom svojih putovanja.Mislim da prava žena uvijek treba izgledati lijepo, čak i ako je kod kuće, pogotovo ako je sa svojim muškarcem. Pronašao sam aerobik. Dajem sve od sebe da svoje tijelo održim u dobroj formi. Trudim se izgledati ženstveno i privlačno. Volim se brinuti o sebi, ne samo o izgledu nego i o držanju. Želim učiniti svog muškarca ponosnim što me imam za ženu. Ja sam strastvena i senzualna žena. Volim se maziti, ljubiti, držati za ruke dok hodamo. Ne stidim se razgovarati s tobom o bilo kojoj temi, pa me možeš pitati što god želiš. Mislim da bi ta žena trebala malo razmaziti svog muškarca, da se osjeća uvijek poželjnim! Želim biti tvoj raj

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Voljela bih pronaći istomišljenika i osobu s kojom mogu lako komunicirati. U svom životu pažljivo biram krug prijatelja i zato moram shvatiti da svakako imamo o čemu razgovarati)Sanjam pronaći muškarca koji će biti moj ljubavnik, moj najbolji prijatelj i životni partner. Tražim pravog zrelog muškarca, koji zna što želi od života i koji se zna ponašati prema ženi. Ne tražim bogataša. Vjerujem da te novac ne može usrećiti. Sve što trebam da budem sretan je voljeti i biti voljen. Trebao bi biti pun ljubavi, nježan, brižan, pošten i vjeran.Ako muškarac zna što želi dobiti u svojim godinama od žene ovo je definitivno najbolja opcija za mene.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page