Marija: ”Mnogo sam tužna i USAMLJENA! Bivši me je UBIO U POJAM! Tražim ISKRENU LJUBAV ”

 

Marija je tužna i usamljena, traži nekoga da je učini sretnom

– Zdravo, moje ime je Marija. Imam 32 godine. Imala sam vezu koja je trajala 4 godine, i bila sam mnogo zaljubljena u svog dečka. I on je mene mnogo volio. Pazio me je, vodio računa o svemu, izlazili smo u duge šetnje i voljeli smo se bez interesa. Odjednom, ne znam šta mu se je desilo, počinje da se ponaša kao monstrum – svađe su postale svakodnevne, žestoke rasprave oko svega. Nekoliko puta, u naletu bijesa, zaletio se da me udari pa sam padala i udarala glavom od pod. Za sve loše u životu šta mu se je počelo dešavati, krivio je mene u izgovorima da sam ja prouzrokovala njegovo takvo stanje i da on zbog toga ne može da se skoncentriše (???) Ubrzo saznajem šta je razlog njegove agresivnosti – prije svega, nezadovoljstvo samim sobom, slabosti  i naravno, druga.

Pokušala sam da otkrijem ko je u pitanju, ali nikad nisam saznala. Sumnjala sam na mnoge, ali nisam mogla to i potvrditi. Imala sam neke veze prije, pogrešne ili dobre, ali nikad nisam osjetila toliku gorčinu kao sa njim što sam. Njega sam zaista poštovala i vjerovala sam mu. U nedostatku mira u našem zajedničkom životu i , naravno, usljed  svih tih problema, napustila sam ga i sad sam svojoj kući. Dišem punim plućima i odmaram od tog monstruma koji se krio u biću anđela.Iskreno, samo tražim ljubav i poštovanje.  Ko može da mi pruži to, neka mi se javi na mail ispod. Hvala-

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhiviranog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora i linka će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: [email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Printskrint

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page