-Imam 45 godina i udata sam. Radim kao sobarica u jednom hotelu, TRAŽIM MUŠKARCA ZA TAJNE SUSRETE!'' - Najnovije Vijesti

Imam 45 godina, udata sam. Tražim muškarca za tajne susrete

– Dobar dan. Moje ime je Lidija, a prjatelji me zovu Lida. Imam 45 godina. Živim u Sarajevu, a sad sam zaposlena u Beču kao sobarica u hotelu. Moj suprug i djeca su ostali u Banja Luci i iščekuju moj povratak. Ali, mogu vam reći da mi je ovdje jako dobro i zanimljivo jer sve što mi suprug ne dozvoljava – ja ovdje radim; poslije napornog rada, iodmaram se bez opterećenja za kućanskim poslovima, kad je ručak samo siđem u salu  jer je sve gotovo i čeka me servirano, idem u šetnje sa prijatlejicama, kad je neradni dan odmaram i odemu šoping,  družim se sa ljudima iz raznih sfera života, opuštena sam i sretna. Povremeno, kad mi naiđe, vidim se sa nekim muškarcem jer i ja imam dušu.

Ukoliko postoji neko ko bi kao i ja da ima tajne susrete, može da se javi na oglas. Obavezno se javite i na  mail ispod i slijedite upute. Morate da znate da su ovi naši oglasi stvarni, a mail je postavljen za komunikaciju radi zaštite naših podataka. Zamislite da objavimo svoje brojeve telefona. Ne bismo opstale od poziva i poruka. Na ovaj način je sve lakše. Hvala vam na razumijevanju.

 

Ples je moja najveća strast i interesovanje. Još kao devojčica sanjala sam da mogu da plešem. I sada, kao odrasla osoba, konačno sam došla do ovoga - uživam u procesu, naučim nešto novo i zablistam! Također uživam u učenju o kuhanju, učenju o različitim okusima i pronalaženju kako ih kombinirati. Ono što se dešava u kuhinji je prava magija!

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sadržaj, tj. postovi, na ovom web site-u su autentični i posjeduju autorska prava. Kopiranje postova DOZVOLJAVAMO JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom autorskih prava. 

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail: [email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: Topbalkaninfo

Foto: Printskrint

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page