Mara ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA: ''Tražim čovjeka koji želi život na selu'' - Najnovije Vijesti

Mara ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA: ”Tražim čovjeka koji želi život na selu”

tra 12, 2019

Mara, 40 godina, iz okoline Travnika još uvijek je sama, a ovom prilikom traži iskrenog čovjeka za brak.

– Zdravo, zovem se Mara. Ja sam usamljena starija djevojka, imam 40 godina i još uvijek se nisam udala. Živim u okolici Travnika, na selu sa roditeljima u porodičnoj kući. Završila sam ekonomsku školu, za visoko obrazovanje nisam imala vremena, ali i što bih završavala studije kad je moj život na selu savršen. Uzgajam voće i povrće i imam dosta stoke.

Završavam neke kurseve – pa neka se nađe ako zatreba neki od njih.

Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam mor

`e i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

Ja sam šarmantna, ljubazn, pošten, dobro obrazovan i inteligentan. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Vrlo sam brižna, puna ljubavi i pažljiva! Vrlo sam romantična i nadam se da ću imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka u budućim odnosima sa svojim posebnim muškarcem! Volim praviti iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Zato mi pišite!

 

Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji zna kako se ponašati prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Trebam brižnog, ozbiljnog i samouvjerenog muškarca. Ako si spreman učiniti me najsretnijom ženom na cijelom svijetu, učinit ću isto za tebe! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?Ja sam vrlo energična dama i želim podijeliti ovu energiju i napuniti voljene. Uvijek sam vrlo aktivan i pokušavam stvoriti nešto novo. Sanjiva sam i romantična osoba, ali ponekad znam biti ranjiva. Volim gledati melodrame. Uvijek sam taktična i mogu ljudima dati puno pozitive i osmijeha.

Hvala ti Kristina za ovu priliku koju si mi pružila.

Ovom prilikom se nadam da ću naći čovjeka koji želi da svoj život provede samnom na selu i da se bavi zemljoradnjom i stočarstvom. Tako je najljepše. –

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: Stock.adobe.com (Kupljena licenca)

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page