Mara ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA: ”Tražim čovjeka koji želi život na selu”

Mara, 40 godina, iz okoline Travnika još uvijek je sama, a ovom prilikom traži iskrenog čovjeka za brak.

– Zdravo, zovem se Mara. Ja sam usamljena starija djevojka, imam 40 godina i još uvijek se nisam udala. Živim u okolici Travnika, na selu sa roditeljima u porodičnoj kući. Završila sam ekonomsku školu, za visoko obrazovanje nisam imala vremena, ali i što bih završavala studije kad je moj život na selu savršen. Uzgajam voće i povrće i imam dosta stoke.

Završavam neke kurseve – pa neka se nađe ako zatreba neki od njih.

Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam mor

`e i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

Ja sam šarmantna, ljubazn, pošten, dobro obrazovan i inteligentan. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Vrlo sam brižna, puna ljubavi i pažljiva! Vrlo sam romantična i nadam se da ću imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka u budućim odnosima sa svojim posebnim muškarcem! Volim praviti iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Zato mi pišite!

 

Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji zna kako se ponašati prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Trebam brižnog, ozbiljnog i samouvjerenog muškarca. Ako si spreman učiniti me najsretnijom ženom na cijelom svijetu, učinit ću isto za tebe! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?Ja sam vrlo energična dama i želim podijeliti ovu energiju i napuniti voljene. Uvijek sam vrlo aktivan i pokušavam stvoriti nešto novo. Sanjiva sam i romantična osoba, ali ponekad znam biti ranjiva. Volim gledati melodrame. Uvijek sam taktična i mogu ljudima dati puno pozitive i osmijeha.

Hvala ti Kristina za ovu priliku koju si mi pružila.

Ovom prilikom se nadam da ću naći čovjeka koji želi da svoj život provede samnom na selu i da se bavi zemljoradnjom i stočarstvom. Tako je najljepše. –

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: Stock.adobe.com (Kupljena licenca)

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link