-Imam 38 godina i ostavljena sam NA VLASTITOM VJENČANJU zbog druge! POMOZI MI, očajna sam!- Najnovije Vijesti

-Imam 38 godina i ostavljena sam NA VLASTITOM VJENČANJU zbog druge! POMOZI MI, očajna sam!-

tra 12, 2019

Sandra ima 38 godina i pala je u očaj jer je ostavljena na vlastitom vjenčanju zbog druge žene. Traži nekoga da joj pomogne i da je usreć.

– Zdravo, zovem se Sandra, imam 38 godina i rodom sam iz Mostara. Moja priča je vrlo potresna. Imala sam vezu od 3 i po godine koja je trebala biti krunisana brakom 22. siječnja 2019,  to jeste, ove godine. Nikola i ja smo se mnogo voljeli i svi su govorili kako smo suđeni jedno drugome. On je uvijek bio pažljiv i drag, a ja sam bila presretna svojim izborom. Nikad nisam ni sumnjala da će njegovo srce ukrasti neka druga, tamo lijeva žena i da će biti spreman da žrtvuje sve naše divne trenutke i sreću zbog nje.

Nikad nisam osjećala da me vara i da krevet dijeli sa drugom. Nikakvi pokazatelji tu nisu bili prisutni. Naše vjenčanje je bilo ugovoreno pola godine prije tog datuma i urađene su velike pripreme. Mnogo je ljudi došlo da prisustvuje ceremoniji. Mnoge od njih nisam ni prepoznala. Crkva je blistala punim sjajem. Nikolina nervoza je bila znatno primjetna, ali to je bilo i logično s obzirom na tako veliki dan.  Okretao se desno-lijevo i često je pogled držao prema nekome. S obzirom da je njegova sestra bila u tom pravcu, i da je bila uplakana, pomislila sam da je to jedan od razloga Nikoline nervoze.

Svećenik je prvo održao govor i u momentu kad nas je trebao upitati da li pristajemo na bračne zavjete, Nikola ga je prekinuo… ”Ispričaj me Sandra, ja ne mogu ovo! Gotovo je sve.”  Okrenuo se je i krenuo prema izlazu. Za njim je potrčala nepoznata žena, njegovih godina, tj. 42 .  Sve je bilo jasno. U crkvi je nastao muk, a onda galama. Istrčala sam za njima i vidjela sam sve.

Ljubio je i grlio kao da je jedina na svijetu. Moje srce je bilo slomljeno. Pala sam u očaj. Nikad neću zaboraviti taj blam i tugu koju sam osjetila. Moj jedini i dragi me je ostavio na našem vjenčanju. Može li biti gore? Takvi planovi i takva sreća nestane u samo 5 minuta.

Ovom prilikom pozivam i molim sve koji su slobodni i savjesni da se jave, da mi pomognu da zaboravim i da dobijem sreću koju zaslužujem. Ljubav i pažnja – ništami više ne treba. Hvala Kristina na podršci.-

Izvor: Kristinini dnevnoci

Foto ilustracija: Stock.adobe.com /Kupljena licenca

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page