Lijepa Bosanka,LATIFA (43) nakon razvoda ide u NOVE POBJEDE, a evo KAKO DO NJE - Najnovije Vijesti

Lijepa Bosanka,LATIFA (43) nakon razvoda ide u NOVE POBJEDE, a evo KAKO DO NJE

tra 1, 2019

Latifa iz Gradačca nakon razvoda traži nove prilike za sreću

– Pozdrav, najbolji ste, prije svega, Kristina. Hvala Vam što poštujete moju privatnost i ne objavljujete sve informacije.

Zovem se Latifa, imam 43 godine, rođena sam u Gradačcu, a trenutno nastanjena u Roterdamu, Holandija. Moj brak je nedavno okonačan, na svu sreču, mirnim putem, razvela sam se od supruga koji je bio agresivan i pored kojeg nisam mogla da živim kao ljudsko biće. Imam 2 ćerkice, blizankinje Emu i Elu nad kojima sam ja dobila starateljstvo , a otac povremene posjete- Zadovoljna sam ishodom i krenula sam u novi svijet i prema novim pobjedama.Ja sam svestrana i duboka osoba koja voli stvarati sve vrste lijepih stvari, interijera i još mnogo toga vlastitim rukama. Moj najveći hobi je čitanje knjiga, a posebno volim čitati knjige iz psihologije. To mi daje priliku da se razvijam i naučim nešto novo za sebe. Također, pohađam tečajeve iz psihologije, jer je to moderna vrsta obrazovanja koja će odgovarati svima u našem modernom životu. Osim toga, volim ići u teretanu i volim raditi jogu. U slobodno vrijeme idem u šetnje na svježem zraku i uživam u ljepoti prirode. Općenito me zanimaju mnoge stvari u životu i mislim da sam žena s kojom nikad neće biti dosadno i s kojom se može razgovarati o svemu.

Ovom prilikom želim da sve pozdravim i da kažem da nikoga ne trpe u životu jer je život jedan i niko nije vrijedan da budete nečija žrtva, nebitno da li u fizičkom ili psihičkom smislu.Mogu sebe nazvati slatkom, nježnom, simpatičnom, brižnom i mirnom ženom, ali to ne znači da se ne volim zabavljati i da ne mogu zagrijati krv svog muškarca. Ozbiljno namjeravam promijeniti sve u svom životu dok ne bude potpuno savršeno! Ako želiš osjetiti snagu ženine ljubavi… samo budi moj blizak prijatelj za moju dušu i dobit ćeš svu ljubav iz mog srca!Ovdje sam da upoznam čovjeka s kojim će mi biti ugodno u svemu, da idem korak po korak do prave veze, do pravog susreta, a ne da se igram i ne gubim vrijeme uzalud! Osvojit će me netko tko zna što želi od života i veze i neće prestati ni pred čim da to dobije. Tražim ljubaznog, nježnog, brižnog, odgojenog muškarca urednog izgleda i iskre u očima.

Ja sam sad slobodna žena, i nadam se da moje stanje i godine neće predstavljati problem za upoznavanjem novih ljudi. Javite mi se prijatelji, i žene i muškarci da se družimo i zbližimo. Možda nađemo srodnu dušu. Volim vas.-

Izvor: Kristinin dnevnici

Foto ilustracija: Stock.adobe.com/Bought version

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page