Zgodna Munira (47) traži PRIJATELJSTVO i VEZU, a upoznati je možeš OVAKO - Najnovije Vijesti

Munira, 47 godina, želi sklopiti prijateljstvo i ostvariti vezu.

– Dobar dan. Zovem se Munira, rođena sam u Bijelome Polju, a živim u Bernu. Muž i ja smo se davno razišli jer smo nakon 30 godina shvatili da smo dva potpuno različita svijeta. Svoj život sam posvetila svojoj djeci koja su već velika i ostvarila sam se u svemu što sam poželjela.

Iako mnogi ne vjeruju zbog godina, već dvije godine sam uspješno u penziji, i još uvijek radim povremeno u jednoj privatnoj firmi. Volim biti sa omladinom, to me ispunjava i čini me sretnom.

Ovom prilikom tražim upozmnavanje, ostvarenje prijateljstva i veze. Molim samo da mi se ne javljaju stariji od 45 godina, sa njima samo može prijateljstvo da se ostvari. Veza samnom je moguća jedino ako si mlađi od mene. Nadam se uspješnom druženju. Javite mi se u oglas da vam ostavim svoj mail za daljni kontakt.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Naši postovi su autentični i zadržavaju autorska prava. Naše postove možete kopirati JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE. Svako drugo kopiranje sadržaja i postova će biti legitimisano pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor

Foto: Profimedia

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page