TAJNI SUSRET: Karleuša i Vranješ isti dan DOLAZE u Beograd i tajno se SASTAJU SE - Najnovije Vijesti

TAJNI SUSRET: Karleuša i Vranješ isti dan DOLAZE u Beograd i tajno se SASTAJU SE

sij19,2019

Detalji oko po**o afere koja potresa Balkan

Srbijasnki ”Kurir” ekskluzivno prenosi da će  Ognjen Vranješ  u nedjelju popodne doputovati u Srbiju. U velikoj tajnosti bosanski fudbaler sletiće večernjim letom. Navodno  Jelena Karleuša treba biti u Srbiji oko ponedjeljka jer ima zakazane obaveze prema “Grandu”.

Kurir saznaje da Vranješ ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On stiže popodnevnim letom i trudiće se da prođe neopaženo, s obzirom da na aktualnosti  po*no afere oko njega i pjevačice.

Jelena Karleuša danas proslavlja Duškov rođendan u Kini zajedno sa njihovim kćerkama, a postoji vjerovatnoća da će najverovatnije sutra  također i ona  doputovati u Srbiju jer ima dogovoreno snimanje “Zvezda Granda”.

Karleuša je trebala već u petak doputovati  u Beograd, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije “Zvezde Granda”. Međutim, na njeno insistiranje snimanje je odgođeno kako bi ona pokušala da izgladiti sutuaciju sa Duškom u Kini i da u krugu njihove porodice proslave Duškov rođendan.

Eksplicitni snimci koj kruže internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ razmjenjuju eksplicitni video materijal, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmjenjivali u toku trajanja njihove dvogodišnje afere.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Printskrin/Kurur.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page