Karleuša je DOVODILA Vranješa u stan i LAGALA kčerke: ''Ovo je DOKTOR' - Najnovije Vijesti

Detalji oko afere koja potresa Balkan

Jelenu Karleušu je fudbaler Ognjen Vranješ posećivao u kući na Dedinju kada je imala zdravstvenih problema. Atina i Nika bile ubeđene da je on doktor koji brine o njihovoj mami.

Jelena Karleuša je ćerkama Atini i Niki za Ognjena Vranješa govorila da je njen doktor! Pevačica je fudbalera iz Bosne dovodila u porodičnu kuću na Dedinju, između ostalog i kada je ona imala zdravstvene probleme, pa ga je lažno predstavljala svojoj okolini. Pop zvezda je muža, Duška Tošića, varala u njihovom bračnom krevetu kad god je on bio u inostranstvu, ali je imala dobar paravan.

“Jelena i Ognjen su se često švalerisali u njenoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje češće dolazio 2017. godine kada je ona imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo sa pevačicinim ćerkama, Jelena im je rekla da je to njen doktor”, priča izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša je morala ljubavnika da dovodi kući, jer su tu bile najmanje šanse da će ih neko uhvatiti.

“S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne ličnosti, nikako nisu mogli da se viđaju po beogradskim hotelima i privatnim smeštajima jer bi ih sigurno neko provalio. Zbog toga je morala da ga dovodi kući, on bi se sakrio ispod kapuljače i niko ga ne bi primetio, a i deo Beograda u kome ona živi je miran i nema mnogo ljudi i komšiluka”, rekao je izvor blizak pevačici.

Sagovornik kaže da je Jelena insistirala da Ognjen dolazi kod nje jer joj je emotivno bio veoma potreban. U tom periodu je imala hiruršku intervenciju, pa je vreme uglavnom provodila u svom domu. Fudbaler nije bio baš srećan što su se tu sastajali, ali je zbog njenog zdravstvenog stanja pristajao na sve:

“Karleuša je u tom periodu morala na operaciju tumora na materici. To je bio veoma težak period za nju i mnogo joj je značila Ognjenova pažnja i podrška. Uglavnom je dolazio kod nje kada je potpuno sama kod kuće. Međutim, dešavalo se da se Vranješ nakratko sretne sa Atinom ili Nikom, ali deca, naravno, nisu mogla ni da pretpostave o čemu se radi, već su verovala da je to mamin doktor. Kada bi se sreli, ona bi im rekla: “Ovo je čika Ognjen, doktor, došao je da pregleda mamu.”

Da su se trenutno najpoznatiji bivši ljubavnici viđali u pevačicinom stanu, potvrdio je i sam Ognjen. On je, kada se prvi put oglasio povodom po*no-afere, između ostalog, rekao:

“Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mestima, pa čak i u njenoj kući.”

Izvor: Kurir.rs

Direktan link: https://www.kurir.rs/stars/3190999/karleusa-je-vranjesa-dovodila-u-porodicnu-kucu-na-dedinju-i-lagala-cerke-ovaj-cika-je-doktor-dosao-je-da-pregleda-mamu 

Foto: Printskrin/ Profimedia

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?