JAČI OD LJUBE ZEMUNCA! Ovaj žestoki momak tukao je DEVETORICU: Bio je strah i trepet Beograda(FOTO) - Najnovije Vijesti

JAČI OD LJUBE ZEMUNCA! Ovaj žestoki momak tukao je DEVETORICU: Bio je strah i trepet Beograda(FOTO)

sij5,2019
Tetovirana kobra na leđima bila mu je zaštitni znak.

Svoju zatvorsku reputaciju stekao je kada su mu u ćeliju ubacili pet Albanaca, a jedino on izašao napolje na nogama. Bio je i na Golom otoku, a nisu mu dozvolili da ga napusti kako bi se takmičio u bodibildingu zbog tetovaža. Na njegovim leđima dominirala je velika kobra, po kojo su ga prepoznavali u gradu.

Mange je postao poznat široj masi posle incidenta u kafani “Mala Romansa” na Julinom brdu u Žarkovu kada je pretukao devetoricu od kojih su neki koristili i noževe. Mange je bio izboden i isečen ali je ostao na nogama. Dominirao je ulicama Beograda dok se cenila fizička snaga i fer plej tuče.

Veljić je bio ogroman čovek kome su tadašnje lisice bile male pa su policajci morali da koriste specijalno za njega veće, američke.

Za njega se vezuje i izjava čuvenog Ljube Zemunca: “Jedini čovek koji je jači od mene je Milorad Veljić Mange!”

to nisu želeli da rade. Bili su dobri drugovi sedamdesetih, a kada je Ljuba otišao u Frankfurt, Mange ga je posećivao. Ljuba bi ga uvek dočekao kao rođenog brata. U vreme kada su zajedno pravili probleme po gradu, dolazilo je do opšteg vanrednog stanja i morala je da interveniše cela beogradska policija. Kada je Ljuba mučki ubijen, Mange je nosio kovčeg na njegovoj sahrani.

Pročitajte i ovo  VRAČARA PROKLELA SRBINA! PROŠAO PAKAO, SPAS TRAŽIO U MANASTIRU: Njegova potresna ispovest ledi krv!

Milorad Veljić Mange

Foto: Facebook Printscreen/Puls Asfalt

Oružani sukobi koji su počeli da dominiraju od sredine osamdesetih nikako nisu bile u skladu sa “fer plej” kodeksom Mangeta. On je bio pravi predstavnik stare garde žestokih momaka za koga je fer plej bio svetinja i sve je rešavao golim rukama. Iako legenda o Mangetovoj snazi danas običnim ljudima zvuči kao bajka, njegovi savremenici će potvrditi da su sve priče o njemu istinite!

Mange nije učestvovao u ludilu devedesetih, živeo je mirno, ostario i preminuo srećan, okružen decom i unucima.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page