Virtualni LJUBAVNIK - otrov za žene, a OVAKO MU USPIJEVA - Najnovije Vijesti

Virtualni LJUBAVNIK – otrov za žene, a OVAKO MU USPIJEVA

sij3,2019

 

Upoznaje žene i nudi im nezaboravan provod.

Tridesetogodišnji Nikola ima vrlo neobično predstavljanje na društvenim mrežama – Virtualni Ljubavnik.

Na ovu ideju Nikola je došao nakon što je vidio isti naziv na nekoj od online dating site-ova ( stranica za upoznavanje ).

– Kreirao sam profil i na Matchu i mnoge žene mi se javljaju. Kad me pitaju šta podrazumijevam pod tim terminom , kažem im da nudim virtualni se**. Mnogima je ta ideja smiješna, ali postoje žene koje žele isto kao i ja. Upalimo kameru, a iz mjera predostrožnosti ni ja ni one ne pokazujemo lice.  Znate, ima mnogo zlih osoba koje bi iskoristili vašu ponudu , na primjer, snimili vas dok se zadovoljavate pa objavili na internetu. Tako postajete meta bullinga i ismijavanja. Često sam palio kameru parovima koji su se također pokazivali za vrijeme onih stvari.

Imam velik pe**s i žene su često tražile susret uživo. Bilo je situacija da istu ponudu ”za uživo” imam i od parova. Pogotovo onih koji žive u inostranstvu. Njima te stvari nisu strane. Bilo je i muškaraca koji su željeli da me gledaju, ali i da nude susrete uživo – već sam za muškarce prilično gadljiv i nisam nikad radio te stvari online sa muškarcima, odnosno homo**sualcima.  Ostvario sam nekoliko susreta sa ženama, bilo je fenomenalno- priča Nikola.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page