Napravio joj ludilo od života! Devojka (19) u rukama matorog sponzora: Daje joj 1000 evra za kafu, a to nije sve!

Sve više njih sanja luksuz

Sve više mladih žena pronalazi starije imućne muškarce koji mogu da im priušte luksuz o kome sanjaju.

Jedna od njih je i Džema, devojka koja ima 19 godina, dok njen sponzor ima 38 i obasipa je skupim poklonima i daje joj 1.000 dolara mesečno u novcu. Za uzvrat, ona se sastaje sa njim jednom mesečno i povremeno se čuju telefonom. Njegov posao je vezan za putovanja pa naša veza opstaje preko telefona. Mi nikada nismo bili intimni – rekla je ona.Kada je on poseti oni idu na kafu ili ručak ili je on vodi u šoping. Tada joj on kupuje sve što poželi: skupu odeću, obuću, nakit i torbe.

Ona je istakla d aje sve vise ovakvih slucajeva kako u svetu tako i kod nas i d amnoge mlade devojke koje se nadju u finansijskim problemima nalaze starije muskarce koji ih finansijski pomazu u zamenu za druge usluge koje dobijaju od njih tako d aovo definitivno nije usamljen i izolovan slucaj takodje je istkla da smatra da postoje i fini i pristojni muskarci sa kojim se lako dogovoriti i koji nisu preterano navelantni ali da ima i drugacijih koji nastoje da kontrolisu svoje devojke  i namecu im da rade stvari koje one u sustini ne zele,ali jednostavno sve je do srece i do toga na kakva tip osobe naidjete

Istakla je tadkoje i to i d aje njen sponzor veoma pristojan i d aje nikad nije nagovarao na intimne odnose niti trazio to od nje,sto joj je veoma bitno i vazno ali nastoji da sa njim odrzava kvalitetan i dobar odnos i svakodenvnu komunikaciju koju imaju preko telefona jer on cesto nije tu i to je jedini nacin da se cuju i budu u kontaktu

– U početku mi je bilo veoma teško da prihvatim poklone. Terao me je da mu pošaljem listu želja pa da me on iznenadi sa par stvari koje bi mi kupio sa te liste – rekla je Džema.

Ona studira arhitekturu, a kaže da joj on šalje svakog meseca 1.000 dolara kako bi imala novca do njihovog ponovnog susreta. Ona ima veliku strast prema modi i dobroj hrani pa joj ovaj dogovor odgovara.

Za njenu vezu kaže da nije u pitanju poslovan pratnja i prostitucija. Svog sponzora upoznala je preko poznatog sajta za sponzoruše, ali više nije aktivan član jer ima svog sponzora.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link