NAKON BRUTALNOG SUKOBA, Jelena Karleuša se za doček Nove godine POMIRILA SA KUMOM Darkom Kostićem?

Evo i dokaza!

Pevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na venčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saranje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

Jelena Karleuša sinoć je iznenadila sve, kada se na dočeku 2019. godine pojavila u kreaciji koju potpisuje Darko, pa se uveliko spekuliše u kakvom su danas odnosu članica pop diva i modni dizajner.

Kreator Darko Kostić, koji je bio u pritvoru zbog optužbi za polno uznemiravanje, očigledno se nakon tog skandala vraća u velikom stilu, i to pomirenjem sa Jelenom.

Podsetimo, Karleuša je jednom prilikom istakla da nije u kontaktu sa Kostićem, pa je on u emisiji “Ekskluziv” pre nekoliko godina rekao:

– Ja trenutno ne mogu da pratim to šta ona radi. Prosto ne mogu da stojim iza toga.

– Mislim da je Darko veoma talentovan kreator, ali isto tako mislim da sam i ja veoma doprinela njegovom medijskom uspehu. Svi znaju da sam ga na sva usta hvalila i pominjala u medijima. To što on ima ovakvo ili onakvo mišljenje o meni je njegova lična stvar – navela je svojevremeno Jelena.

Darko je u par navrata pričao šta je problem u njegovom odnosu sa Karleušom.

– Uvek širim ljubav, samo što ljudi ne mogu da prime ljubav. Ja nemam potrebu da se ljutim, ja nisam ništa izgubio – jasan je tada bio kreator.

Darko Kostić je prošle godine optužen da je napastvovao mladića iz Valjeva, a proces je u toku.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page