NAKON BRUTALNOG SUKOBA, Jelena Karleuša se za doček Nove godine POMIRILA SA KUMOM Darkom Kostićem?

NAKON BRUTALNOG SUKOBA, Jelena Karleuša se za doček Nove godine POMIRILA SA KUMOM Darkom Kostićem?

Evo i dokaza!

Pevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na venčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saranje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

Jelena Karleuša sinoć je iznenadila sve, kada se na dočeku 2019. godine pojavila u kreaciji koju potpisuje Darko, pa se uveliko spekuliše u kakvom su danas odnosu članica pop diva i modni dizajner.

Kreator Darko Kostić, koji je bio u pritvoru zbog optužbi za polno uznemiravanje, očigledno se nakon tog skandala vraća u velikom stilu, i to pomirenjem sa Jelenom.

Podsetimo, Karleuša je jednom prilikom istakla da nije u kontaktu sa Kostićem, pa je on u emisiji “Ekskluziv” pre nekoliko godina rekao:

– Ja trenutno ne mogu da pratim to šta ona radi. Prosto ne mogu da stojim iza toga.

– Mislim da je Darko veoma talentovan kreator, ali isto tako mislim da sam i ja veoma doprinela njegovom medijskom uspehu. Svi znaju da sam ga na sva usta hvalila i pominjala u medijima. To što on ima ovakvo ili onakvo mišljenje o meni je njegova lična stvar – navela je svojevremeno Jelena.

Darko je u par navrata pričao šta je problem u njegovom odnosu sa Karleušom.

– Uvek širim ljubav, samo što ljudi ne mogu da prime ljubav. Ja nemam potrebu da se ljutim, ja nisam ništa izgubio – jasan je tada bio kreator.

Darko Kostić je prošle godine optužen da je napastvovao mladića iz Valjeva, a proces je u toku.

IZVOR;SRBIJA.DANAS

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?