Vučić odgovorio Đukanoviću: ''Srbija izvozi nove ideje,a ne ubice. Ima intelektualni potencijal'' - Najnovije Vijesti

Vučić odgovorio Đukanoviću: ”Srbija izvozi nove ideje,a ne ubice. Ima intelektualni potencijal”

pro25,2018

 

SRBIJA

Srbija izvozi ideje, ima intelektualni potencijal, ali ne izvozi pucače i ubice, i nikada više neće biti unižena, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na kritike predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da je Srbija zaoštrila situaciju sa zemljama u regionu svojim ponašanjem.

– Zaoštrili smo situaciju tako što su neki od ljudi, koji drugačije misle od Ðukanovića, a neki od njih misle drugačije i od mene, hteli da uđu u Crnu Goru da iznesu svoje mišljenje, da obiđu svoje kuće… pa nisu mogli? A na osnovu kog akta? Razlika je u tome što mi ne dozvoljavamo ulazak u Srbiju kriminalcima – rekao je Vučić.

– Ako smo za to krivi, prihvatam, za drugo ne prihvatam. Poštovali smo Crnu Goru i sve u regionu, Srbija će jačati i nikog neće ugrožavati i nikada više neće biti unižena – rekao je Vučić komentarišući za Pink nedavno istupanje Ðukanovića.

Ako neko želi da Srbija bude što manja i što slabija i da se izvinjava sto puta dnevno, Vučić poručuje da se to neće desiti.

– Suviše volim Srbiju da bih dozvolio da bude unižena kao pre sedam godina. Ako je za njih ugrožvanje to što je Srbija snažnija, ekonomski i na druge načine… Tek ćemo jačati ako ne bude nove finansijske krize – rekao je Vučić.

On je rekao da “sad se oni ubijaju po Beču, znali smo to i zato smo im zabranili ulazak u Srbiju.”

– Ubistava će biti uvek, kod nas je sada mnogo manje nego što je bilo, dešavaju se važne stvari, policija radi odlična posao, padaće jedan po jedan, a neki su već utekli – najveći narko bosovi, jer znaju da smo sklopili priču, mada nije to problem nego naći dokazne predmete, a sada se i to radi. Neće im biti lako – ističe Vučić.

Izvor: Srbija Danas

Direktan link na njihov portal: https://www.srbijadanas.com/vesti/info/vucic-odbrusio-milu-dukanovicu-srbija-izvozi-ideje-ne-ubice-i-nikada-nece-biti-unizena-2018-12-25 

Foto: Printskrin

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page