''Slobodna sam, živim u Ljubljani. Želim upoznati zgodnog tipa iz Srbije'' - Najnovije Vijesti

”Slobodna sam, živim u Ljubljani. Želim upoznati zgodnog tipa iz Srbije”

pro 5, 2018

Djevojka iz Slovenije traži vezu.

Volim čitati jer je to za mene najbolji izvor znanja! Ali nemojte misliti da sam štreber. Volim vani, živu prirodu, kino, glazbu. Volim provoditi vrijeme s prijateljima, ali kad sam u vezi. Potpuno sam posvećena svom partneru. Vjerujem da sam dobar plesač, ali to je nešto što morate sami provjeriti. Jeste li dovoljno hrabri za ovo? Vesela sam, komunikativna i iskrena.

”Pozdrav , zovem se Sanja iz Sarajeva sam, a živim u Ljubljani.Imam 32 godine. Po nacionalnosti sam Srpkinja. Želim upoznati muškarca iz Srbije, po mogućnosti iz Beograda. Od njega očekujem da bude iskren i da je slobodan jer ne želim imati problema sa djevojkama. Prednost obrazovani i zaposlenim muškarcima do 38 godina.  Što se tiče mog zaposlenja – ja sam privatni poduzetnik, diplomirani ekonomista.

Volim voziti bicikl. Kad sam na biciklu, osjećam slobodu. Odlično je! Jeste li vi taj koji bi mi se mogao pridružiti na mojim putovanjima? Putovanje je moja strast. Volim vidjeti nova mjesta, učiti nove kulture. Imam dvije diplome i samorazvoj mi je uvijek bio važna stvar u životu. Postoji i jedna stvar koja me jako zanima u vezi šminke. Za mene to nisu samo hobiji, to je umjetnost, gdje se mogu pohvaliti.

Neozbiljni i zainteresovani za avanturu STOP!

Ukoliko vas ima kojima odgovara moja ponuda – ostavite komentare ispod. Ja vam se javljam kada pročitam.

Hvala na razumijevanju.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page