Ines traži muškarca koji može da ispuni njene želje: ''Javite mi se. Ponuda je za sve'' - Najnovije Vijesti

Ponuda je za sve : Ines traži muškarca da ispuni njene želje

Zovem se Ines i imam 29 godina. Slobodna sam, usamljena i nedostaje mi muško u životu. Imam svoj stan i primanja tako da znaš – nisam sponzoruša niti raspuštenica. Bila sam u braku 2 godine, ali moj bivši muž je volio da popije i da mi pravi probleme. Nije mi bilo dobro sa njim, gotovo nikako nismo vodili ljubav, vrijeđao me je i maltretirao.  Odustala sam od njega jer sam shvatila da mi takav idiot nije potreban u životu i da želim imati normalnog čovjeka koji nije sklon maltretiranju i porocima. U ljubavi sam vjerna i poslušna.Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.

Brak je, na moju sreću, pukao bez posljedica. Nemam djece iz tog braka.

Volim sve što vole ostale žene: volim da se sredim, da izgledam lijepo, da se lijepo obučem, da mi se muškarci dive (ali da budem vijerna svome čovjeku), da posječujem frizera i kozmetčara. Volim dobru zabavu i atmosferu. Volim izlaske i provode. Sviđaju mi se visoki muškarci, dječijeg i iskrenog pogleda, emotivno stabilni i puni razumijevanja. Volim odgovorne ljude koji vole raditi i koji su društveno korisni. Volim životinje, a naročito mačke. Imam perzijsku mačku koja se zove Chlo (Kloi). Uživam u planinarenju i dugim, ali laganim, šetnjama. Zima je,inače, moje omiljeno godišnje doba što zbog prazničnog ugođaja što zbog romantičnog snjega.

Ukoliko si zainteresovan za zajednički život, nisi problematičan i naporan, nemaš problema sa porocima i živcima – javi mi se u oglas pa ću ja tebe dalje kontaktirati.

Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Sav sadržaj i postovi na ovom web site-u su autentični i sadrže autorska prava. Kopiranje sadržaja i postova je dozvoljeno JEDINO UZ NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano ppod povredoma autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,
AUTOR

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

 

Srdačan pozdrav

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page