Ipak treba još love, BRENA PODIŽE KREDIT ZA KUĆU MLADENCIMA?

stu23,2018

Lepa Brena uskoro će podići kredit kako bi svom sinu Filipu Živojinoviću i njegovoj supruzi Aleksandri Prijović kupila kuću

Najveća balkanska zvezda ovih dana preokupirana je obilaskom banaka i pripremom dokumentacije jer želi da ovaj dug i iscrpan proces što pre okonča, s obzirom na to da u njihovu porodicu za nekoliko meseci stiže prinova.

Zato je prethodne nedelje, zajedno s Filipom i Aleksandrom, ona posetila jednu filijalu gde se detaljnije raspitala o uslovima za dobijanje pozajmica na nekoliko godina. Sve to je Brena ispričala svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku Saši Popoviću prošlog četvrtka pred snimanje emisije “Grand specijal”.

– Gde si, šta ima novo – pitao je Saša svoju kumu i saradnicu čim je ušla u prostoriju, a ona mu je odgovorila.

– Evo me, Sale… Ceo dan sam bila s Filipom. Išli smo da vidimo za taj kredit za kuću koju žele da kupe on i Aleksandra – rekla je pevačica, dodajući da je s njima u banci bio i Boba Živojinović, Filipov otac.

Instagram

U prostoriji je, pored njih dvoje, bilo još desetak pevača, kao i dosta pripadnika sedme sile i zaposlenih u “Grandu”, pa je Popović posavetovao Breni da bude malo tiša i opreznija jer bi neko mogao da čuje o čemu njih dvoje razgovaraju.

– Polako s tim. Još nećemo da pričamo o tome, nek se oni prvo skuće, pa ćemo onda videti šta i kako – zagonetno je odgovorila na pitanje novinara da li je uspela da dobije kredit za kupovinu kuće za pastorka i snaju.

Podsetimo, još pre nego što su se venčali u junu ove godine, Aleksandra i Filip počeli su da žive zajedno u njenom stanu u naselju Stepa Stepanović, gde su i nastavili život posle svadbe.

Nekretnina jeste prostrana, ali uskoro bi pevačica trebalo da se porodi i na svet donese sina, pa pretpostavljamo da zbog toga žele da se presele u veći i komotniji prostor. Budući da Aleksandra već neko vreme ne nastupa i sasvim sigurno će biti na porodiljskom još duže vreme, očekivano i razumljivo je da pomoću kredita reše svoje stambeno pitanje.

Informer

Filip i Aleksandra dobili su oko pola miliona evra na svom venčanju u junu ove godine, ali očigledno da im taj novac nije mnogo pomogao da se skuće. Prema saznanjima Kurira, većina zvanica na njihovoj svadbi odlučila je da im daruje keš umesto raznih drugih poklona.

– S obzirom na to da je na proslavi bilo oko 900 zvanica, mladenci su u ogromnom plusu. Veliki broj kolega i prijatelja porodice Živojinović s javne scene prisustvovao je venčanju, a zna se da su mnogi galantni kada su pokloni u pitanju – rekao je dobro upućen izvor.

izvor:informer.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page