Supružnicima masovno se javljali zbog skidanja crne magije. Znali su i najintimnije detalje, pa iznudili milione nesrećnim ljudima - Najnovije Vijesti

Supružnicima masovno se javljali zbog skidanja crne magije. Znali su i najintimnije detalje, pa iznudili milione nesrećnim ljudima

stu20,2018
Stevica i Aleksandra Nikolić sumnjiče se da su oštećenima pretili da će odati sve tajne koje su im poverili kako bi im Nikolići skinuli crnu magiju, tražili im od 100.000 do 750.000 dinara.
Stevica Nikolić (38) i njegova supruga Aleksandra (34) iz sela Obrovac kod Bačke Palanke uhapšeni su zbog sumnje da su ucenjivali građane koji su se javljali na njihov oglas za skidanje crne magije, a od kojih su potom iznudili milionske iznose.

Kako Kurir saznaje, Aleksandra je dala oglas u jednom listu, garantujući da pomaže ljudima na koje je bačena crna magija. Oglas je ubrzo privukao pažnju mnogih čitalaca, koji su joj se u velikom broju obratili za pomoć.

NAPLATILI TUĐU MUKU

– U pitanju su uglavnom bili bolesni, prevareni i drugi očajni ljudi, koji su kao jedini izlaz iz svoje lične tragedije videli pomoć osoba sa paranormalnim moćima. Kako se sumnja, žrtve su je naivno najpre pozivale telefonom kako bi raspitali o tome kako mogu da s njom stupe u kontakt. Tokom razgovora ona bi ih perfidno ispitivala o razlozima zbog kojih zovu i zašto misle da im je bačena crna magija. Usput bi ih, naizgled bezazleno, ispitivala i o detaljima iz privatnog života, pa je tako saznavala i mnoge lične tajne, ali i druge privatne podatke o njihovom životu i životu njihove porodice – ispričao je dobro obavešten izvor.

On kaže da bi potom za žrtve usledio pakao.

Vranjanka ih zaustavila u ucenjivanju Foto-ilustracija: Profimedia/Martin Mehes/ČIF

– Aleksandra bi, kako se sumnja, potom počinjala da ih ucenjuje da će, ukoliko joj ne uplate određenu svotu novca, obelodaniti sve njihove tajne koje su joj oni prethodno naivno otkrili. Pretpostavlja se da je od žrtava zahtevala novac u iznosima od 100.000 do čak 750.000 dinara, koji su oni, iz straha, bez pogovora uplaćivali. Novac bi potom u poštama na teritoriji Bačke Palanke podizao njen suprug Stevica – dodaje naš sagovornik.

Kako saznajemo, do raskrinkavanja i hapšenja supružnika došlo je nakon prijave jedne oštećene građanke.

VRANJANKA IH PRIJAVILA

– U pitanju je žena iz Vranja koju su takođe probali da ucenjuju. Ona je, međutim, slučaj prijavila policiji, koja je povela istragu. Sumnja se da ima mnogo više prevarenih, a očekuje se da će njihov tačan broj, kao i iznos novca koji su iznudili biti poznat nakon istrage. Za sada se zna da su među žrtvama uglavnom stanovnici centralne Srbije – završava naš sagovornik.

RASKOŠ, KIČ I ŠUND

Sudeći po fotografijama na Fejsbuku, uhapšeni supružnici žive na visokoj nozi. Višespratna kuća opremljena je skupocenim nameštajem, u svemu ne zaostaje ni vozni park, pred kojim poziraju.

– Do juče je u tom delu sela živela isključivo sirotinja, a u poslednje vreme svi smo se pitali odakle im tolike pare. Sumnjali smo da je od veštičarenja, ali sada je sve jasno – priča meštanka.

Takođe, prema objavama na društvenim mrežama, čini se da je hapšenje supružnika došlo upravo uoči rođendana Stevice Nikolića.

izvor:telegraf,rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page