OTROVAO SUPRUGU SLADOLEDOM DA BI UŽIVAO SA LJUBAVNICOM: Mislio da je izveo savršen zločin, ali je napravio GREŠKU U KORACIMA!

Dejvid Petis (64) otrovao je suprugu uz pomoć sladoleda i droge kako bi bio u vezi sa nekoliko godina mlađom ljubavnicom.

Dejvid koji je radio kao vozač autobusa u Čejnu u Americi uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu Pegi Petis

On je nesrećnoj ženi dao sladoled u koji je stavio mešavinu pilula za demenciju i alkohola. Pred sudom se branio da ona nije mogla da guta pilule, pa joj ih je redovno mešao sa sladoledom.

Međutim prema dokazima koji su prezentovani sudu, on je požurivao toksikologa da mu izda izveštaj, jer je već imao zakazanu kremaciju supruge.

 

Ono što dodatno pojačalo sumnju da je hladnokrvno ubio ženu je i činjenica da je Pegi potpisala novu polisu osiguranja prema kojoj je njemu posle njene smrti pripala pozamašna suma novca.

Na sve to “zakopala” ga je činjenica da se na Fejsbuku javno dopisivao sa svojom devojkom iz školskih dana, što je označeno kao još jedan motiv za ubistvo. Prema izjavama porodice ubijene, on je planirao da poseti samo četiri dana posle njene smrti.

 

 

 

izvor :Kurir.rs/Metro

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link