SRBIN ČEKIĆEM NA SMRT IZUBIJAO ZEMLJAKINJU U BEČU: Miroslav (20) došao da čuva decu pa brutalno ubio starice - Najnovije Vijesti

SRBIN ČEKIĆEM NA SMRT IZUBIJAO ZEMLJAKINJU U BEČU: Miroslav (20) došao da čuva decu pa brutalno ubio starice

lis19,2018

BEČ – Dvadesetogodišnji mladić iz Srbije Milisav N. osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubistva Dušanke J. (91) u Beču.

“Nevin sam. Nikada sa njom nisam bio u kontaktu”, rekao je pred sudom u Beču mladić , optužen da je čekićem ubio penzionerku (91) u njenom stanu krajem januara ove godine. Sudsko veće glasovima pet prema tri, donele su prvostepenu presudu za zločin u bečkom predgrađu.

Ključni dokaz koji je doveo do hapšenja mladića bio je pronalazak DNK optuženog na mestu ubistva, ali i na čekiću kojim je žena ubijena. Prema optužnici, ubistvu starice prethodila je krađa. Naime, žena je na nagovor zabrinutih komšija prijavila devojku za krađu 1.600 evra. Reč je o sestri mladića optuženog da je ubio penzionerku.

“Devojka i njena familija su navodno `terorisali` penzionerku, zbog čega je odlučila da potraži novi stan”, piše austrijska štampa. Optuženi mladić došao je u Beč iz Srbije, gde je trebalo da čuva decu jednoj porodici,a onda je saznao da je podneta prijava protiv njegove sestre.

Kada mu je sestra ispričala da je lažno optužena on je otišao kod penzionerke da je ubedi da povuče prijavu, međutim sukob je eskalirao i žena je na smrt pretučena, pišu austrijski mediji. Po izricanju presude, mladić je sa optuženičke klupe uzviknuo: “Znam da nisam to uradio.”

 

 

izvor:Kurir.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page