UŽAS! IZBO LJUBAVNICU 129 PUTA, PA IZVADIO NJENO SRCE I POJEO GA: Zločin koji je potresao celu zemlju - Najnovije Vijesti

UŽAS! IZBO LJUBAVNICU 129 PUTA, PA IZVADIO NJENO SRCE I POJEO GA: Zločin koji je potresao celu zemlju

lis18,2018

Ekaterinu Nikiforovu, majku dvoje dece, ubo je 129 puta makazama posle svađe, a zatim je njenu Adamovu jabučicu isekao kuhinjskim nožem.

Nakon toga je izvadio njeno srce i levo plućno krilo, a onda ih skuvao u stanu u Krasnojarsku. Posle užasnog zločina, sa čudnim osmehom na licu, rekao je svom prijatelju šta je uradio.

Žrtva
ŽRTVAFOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

“Rekao sam ti da ću pojesti njeno srce. To sam i uradio”, ispričao je šokiranom prijatelju koji je o tome svedočio na suđenju.

 

Ubica mu je zatim otkrio da je popio i čašu vina dok je jeo njeno srce. Sa lisicama na rukama Jastrebov je došao na suđenje, gde je molio majku žrtve da mu oprosti. Ona je tražila da bude osuđen na smrtnu kaznu.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

“Nadam se da će njena porodica i prijatelji jednog dana moći da mi oproste, jer ja sebi nikada neću”, rekao je ubica.

Ekaterina je ostavila dve ćerke, stare devet i tri godine, o kojima sada brine baka.

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

Jastrebov je nakon ubistva ljubavnice, pozvao vlasnicu stana i rekao joj da pozove policiju i hitnu pomoć, a onda je pokušao da se ubije. Policija je na mestu nesreće zatekla užasan prizor i nesrećnu ženu koja je sa otvorenim grudima ležala nasred sobe.

izvor: Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Youtube/Printscreen

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page