Četiri džina naredila su mi da je iskasapim i pojedem": Jezivi detalji NEZAPAMĆENOG ZLOČINA u BiH - Najnovije Vijesti

Četiri džina naredila su mi da je iskasapim i pojedem”: Jezivi detalji NEZAPAMĆENOG ZLOČINA u BiH

ruj20,2018

Zločin, kakav Bosna i Hercegovina ne pamti, otkriven je u subotu, a S. V. je na saslušanju kazao da je majku iskasapio, pa čak i jeo delove njenog tela jer su mu “četiri džina to naredila”. Nakon ovog zločina S. V. je pozvao brata koji živi u inostranstvu i kazao mu šta je učinio, a on  je potom zločin prijavio policiji. I sam ubica pozvao policiju u Sarajevu, gde je otišao posle onoga što je uradio.

I. V. je obavestio policiju da mu je u telefonskom razgovoru brat rekao da je ubio njihovu majku. Na licu mesta policija nije zatekla nikoga, a S. V. je u međuvremenu uhapšen u Sarajevu. Tokom kriminalističke obrade priznao je zločin, ali nije mogao precizirati kada se to dogodilo – rekla je portparol MUP Unsko-sanskog kantona Snežana Galić.

Prema nezvaničnim informacijama S. V. je uhapšen kada je iz centra Sarajeva sam pozvao policiju i rekao: “Ja sam iz Krajine, ubio sam majku. Dođite po mene”.

Nakon toga je, uz velike mere opreza, uhapšen i odveden u Bosansku Krupu. Kada su ga doveli u stanicu, ubica je, prema izvorima “Dnevnog Avaza” bliskim istrazi, hladnokrvno rekao da je majku zaklao i da je sekirom prepolovio njeno telo.

Kako je saslušanje odmicalo, sledili su novi detalji koji su šokirali i potresli sve pristutne. Osumnjičeni je kazao da je desetak dana sekao i jeo delove tela nesrećne žene, dok je ostatak, navodno, rasparčao, zapalio, a potom zakopao na različitim lokacijama oko kuće.

Istražiteljima je kazao da je pod uticajem crne magije, takozvanih sihira. Tvrdio je da su mu četiri džina dolazila pred oči i da su mu naredili da to učini.

Kada je odveden na rekonstrukciju zločina S. V. nije mogao da se seti tačnih lokacija gde je zakopao delove tela svoje majke. Stoga su bili angažovani i bageri.

 

IZVOR:S.danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page