STRAVICAN ZLOCIN: Bračni par ubio gosta na spavanju flašom vina! Potom leš stavili u prtljažnik i ostavili u dvorištu vikendice! - Najnovije Vijesti

STRAVICAN ZLOCIN: Bračni par ubio gosta na spavanju flašom vina! Potom leš stavili u prtljažnik i ostavili u dvorištu vikendice!

ruj19,2018
ZLOCIN U SRBIJI

Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini iPožarevcu uhapsili su bračni par T. A. (1980) i Ž. A. (1970) iz Svilajnca i B. Đ.(1969) sa područja Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni 14. septembra u kući supružnika u Svilajncu udarcimabuteljkom vina usmrtili sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz sela u okolini  Žabara koji im je bio u gostima.Potom su, kako se sumnja, telo muškarca stavili u prtljažnik njegovog vozila,

odvezli i ostavili u dvorištu jedne vikendice u okolini Svilajnca.Njih troje su se potom odvezli do kuće žrtve iz koje su ukrali dva bicikla, koje jepolicija u kući osumnjičenih pronašla.Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini osumnjičenima je određenozadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

 

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page