Rekao je starici "VOLIM TE KAO MAJKU", a onda je ISEKAO BRITVOM! - Najnovije Vijesti

Rekao je starici “VOLIM TE KAO MAJKU”, a onda je ISEKAO BRITVOM!

ruj5,2018

Kad je Verica ugledala Milana, kazala je: “Evo ti sve pare, samo me nemoj ubiti”. On joj je odgovorio da je voli kao majku, ali da je narkoman i da mora da je opljačka. Zatim joj je naneo 15 rezova britvom po telu.

Ovu su, kako nezvanično saznajemo, detalji krvavog razbojništa u Sremskim Mihaljevcima kod Pećinaca. Tada je Milan Gajić (22), kako se sumnja, teško povredio Vericu Stanković (74). Nije poznato koliko je novca uzeo iz njene kuće. Dan posle zločina meštani ovog inače mirnog sela i dalje su u strahu. Za mladića, koji je uhapšen odmah nakon zločina i koji čeka saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, kažu da je nekada bio dobro dete, ali da se tokom srednje škole u gradu brzo pretvorio u lošeg momka.

U Šimanovačkoj ulici, gde se dogodio napad, komšije su se i u utorak među sobom raspitivale o zdravstvenom stanju njihove Verice, koja se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Beogradu.

– Čuli smo da ne prima posete, ali da joj je bolje. Pa ovo je strašno šta se desilo, retko ko je od nas noćas oka sklopio, svi smo se potresli – kaže nam jedna od komšinica povređene žene, koju je do ponedeljka redovno posećivala.

Meštanke kažu da je tako svaka od njih mogla da bude meta.

– Ima nas nekoliko žena koje živimo same, muževi su nam umrli. U ove letnje dane samo su nam roletne spuštene na kućama, a prozori uvek otvoreni. Tako je mogao da uđe u bilo čiju kuću i povrediti neku od nas – pričaju meštanke i ponavljaju: “Samo da ga više ne puste na slobodu”.

Za Gajića u selu kažu da je odavno poznat policiji zbog raznih razbojništava, ali za njegovog oca Zorana imaju samo reči hvale, opisuju ga kao vrednog i čoveka koji se ceo život muči.

 

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page