VOZIO JE 400 KM/H NA AUTOPUTU! Ovo se viđa jednom u životu! (VIDEO) - Najnovije Vijesti

VOZIO JE 400 KM/H NA AUTOPUTU! Ovo se viđa jednom u životu! (VIDEO)

ruj3,2018

Uprkos detaljnim pripremama i dalje je reč o nepromišljenom potezu koji je mogao da se završi fatalno. Dovoljno je reći da 400 km/h znači ujedno i da u jednoj sekundi vozilo prelazi 111 metara, a pri takvoj brzini malo ko može pravilno da reaguje u neočekivanoj situaciji. Ako je to uopšte moguće.

Osoba koja je bila dovoljno luda da vozi javnim putem tako brzo je Radim Paser. Češki biznismen je ujedno i veliki ljubitelj brzine, pa je tako već jednom na stazi vozio brzinom većom od 400 km/h. A kako je u svojem vlasništvu imao “bugati vejrona” poželeo je taj pothvat da ponovi, ali na javnom putu.

 

A to je u prevodu značilo da će brzinski rekord morati da obori u Nemačkoj, jedinoj zemlji sa putevima bez brzinskog ograničenja. Nakon što je izabrana deonica i termin, a u saradnji s Bugatijem, Radim je 2015. godine u svojem trećem pokušaju  vozio brzinama većim od 400 km/h.

 

Sada je odlučio svoje iskustvo da podeliti sa javnošću. Pre samog videa valja još jednom napomenuti da je ovakvog pokušaj izuzetno opasan, uprkos preduzetim predradnjama, te vam savetujemo da ne pokušavate da oborite ovaj brzinski rekord, niti da pokušavate da mu se približite.

izvor:alo.rs

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page