Devojka (18) poginula dok je polagala vozački: Na njen auto je naleteo voz, instruktor se spasio u poslednjem trenutku (VIDEO) - Najnovije Vijesti

Devojka (18) poginula dok je polagala vozački: Na njen auto je naleteo voz, instruktor se spasio u poslednjem trenutku (VIDEO)

kol29,2018
Drugi očevidac koji je hteo da ostane anoniman rekao je kako joj je nedostajalo još pola metra da se spasiMlada devojka koja je polagala vozački ispit u poljskom selu Zaskale poginula je prošlog četvrtka nakon naleta voza na automobil. Nesreća se dogodila kada joj se automobil ugasio na pružnom prelazu.

Na snimci se vidi kako crveni Suzuki Baleno staje na pruzi dok iz njega istrčava ispitivač (62) kojeg nisu imenovali. Nekoliko trenutaka kasnije voz udara u automobil i gura ga niz prugu.

– Kada smo dotrčali do automobila devojka je bila još uvek vezana. Ispitivač je stajao kraj nje i nije napravio ništa – rekao je Rafal Kwak, očevidac nesreće.

Dodao je kako je od njega tražio prvu pomoć, no on ju nije mogao naći.

https://www.youtube.com/watch?v=cV7FWkToaQI

Još uvek je disala, no bilo joj je sve lošije. Umrla je pred našim očima – rekao je Kwak.

Drugi očevidac koji je hteo da ostane anoniman rekao je kako joj je nedostajalo još pola metra da se spasi. Rekao je i kako je mašinovođa nekoliko puta oglasio sirenu.

Onda sam video kako voz gura automobil ispred mene – rekao je. Angelika je pretrpela veliki broj povreda te je prebačena u bolnicu u grad Nowy Targ gde je preminula.

VIDEO Smrskala ga dva šlepera, vozač izleteo iz olupine automobila kroz prozor i uhvatio se za glavu:

(Telegraf.rs/Dejli Mejl)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page